0
Domaći fudbal

Perisa Pesukic Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PEŠUKIĆ ZA HOTSPORT: ‘U Partizanu nisam dobio šansu za dokazivanje – Gaćinović radi odličan posao!’

Objavljeno: 13.10.22 u 19:40

Bez njega ne može da se zamisli sastav Novog Pazara.

Ekipa Novog Pazara definitivno važi za najveće iznenađenje Superlige do sada. Posle 14 odigranih kola oni su 5. na tabeli i vode borbu za mesto koje će obezbediti izlazak u Evropu naredne godine. Neizostavni deo mašinerije trenera Gaćinovića je desni bek Periša Pešukić.

Javnost u Srbiji ga je prvi put ozbiljnije upoznala kada je promovisan kao pojačanje Partizana. Nije dobio pravu šansu, ali se ‘zaobilaznim’ putem predstavio javnosti kao neko na koga Gaćinović u potpunosti može da se osloni.

El Fardou Ben Nabouhane (R) and Perisa Pesukic
Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kako bi opisao sezonu Novog Pazara do sada?

PP: ‘Pa mislim da je slabo ko očekivao ovakav Novi Pazar, osim nas igrača, stručnog štaba i uprave kluba. Podigli smo lestvicu više u odnosu na prošle sezone i sada smo u veoma dobroj poziciji i nadam se da top osam nećee predstavljati problem, a onda sledi borba za Evropu.’

Perisa Pesukic (L) and Ivan Corkovic
Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Koliko je na tebe, ali i ekipu uticao trener Gaćinović?

PP: ‘Trener naravno sa svojim stručnim štabom Jorovićem i Jorgićem radi odličan posao i Pazar u svim segmentima podigao nivo više i vide se rezultati.’

Koji su timski cijevi do kraja sezone Superlige?

PP: ‘Pa timski ciljevi su ovaj da svaku utakmicu idemo na pobedu naravno u našim glavama jeste i ta Evropa koja bi došla kao nagrada za svaki odlično odrađen trening i utakmicu i nadamo se tome.’

Milan Rodic (R) scores the goal near Perisa Pesukic (C) and goalkeeper Filip Kljajic
Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kako si zadovoljan svojim partijama u dosadašnjem toku šampionata?

PP: ‘Pa nadam se da je solidno sve sa moje strane, naravno da to mora mnogo bolje, opet imao sam tu pauzu jer i sami znate u Partizanu nisam dobio priliku za dokazivanje i nisam imao utakmice, tako da dajem sve od sebe i znam da će to biti sve bolje i bolje.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter