0
Domaći fudbal

Ilija Stolica, FK Partizan, promocija 9.6.2022. Ivica Iliev

ILIEV OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Jedan igrač je želeo da plati da bi otišao iz Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.22 u 17:46

O ovome se do sada nije pričalo.

Nekadašnji sportki direktor FK Partizan Ivica Iliev, u gostovanju Sportalu, otkrio je nekolicinu do sada nepoznatih detalje. On je istakao da je pritisak na fudbalere crno-belih ogroman, a da je zbog toga Leonardo želeo da vrati novac kako bi otišao iz kluba.

Pritisak na igrače je nenormalan. Jedan Leonardo je posle mesec dana dolazio kod mene u kancelariju, tražio da vrati novac koji je do tada dobio, samo da ode iz kluba. Zašto? Nije mogao da izdrži taj pritisak u javnosti, u medijima, s tribina, u svlačionici. Najtužnije je što je on tada bio osporavan i ugnjetavan čak i od strane saigrača. A to je najbolji fudbaler koji je ikada igrao na ovim prostorima, ne samo među strancima, već i domaćim igračima, počeo je Iliev.

Potom je istakao da je on ipak najponosniji na Umara Sadika. Iliev talentovanog napadača smatra svojim doktoratom, jer u njega niko nije verovao.

Ali nisam najponosniji na njega. Najponosniji sam na Umara Sadika. Šta su mi sve ljudi govorili za njega. Niko nije verovao. E posle svega zato Sadika smatram mojim doktoratom. Setimo se scene s ograde tribine. Svi su pričali o tome, a onda kad je Sadik donosio golove, pobede, pa posle novac… Pa on je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala – zakljulio je nekadašnji sportski direktor Partizana.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter