1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PAZAR SE VRAĆA NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Nikčević i Gavrić u poslednjih 10 minuta doneli 3 boda! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.22 u 18:52

U okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, Novi Pazar je slavio protiv Mladosti iz Lučana rezultatom 3:1.

Novi Pazar je nedelju dana pre odlaska na reprezentativnu pauzu bio lider tabele, ali prvo je Zvezda slavila u Pazaru, a zatim i Kolubara bila bolja u Lazarevcu. Prijala je ova pauza plavo-belima, koji su bili mnogo bolji protivnik od Mladosti i slavili rezultatom 3:1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U prvom poluvremenu videli smo mnogo uzbuđenja, a prvo se desilo u 10. minutu kada Majdevac nije bio precizan sa bele tačke, ali je svoju grešku ispravio 10 minuta kasnije kada je postigao pogodak za 1:0. Nije dugo trebalo gostima da odgovore, pa su poravnali preko Bojovića u 29. minutu sa bele tačke. Sa ovim rezultatom se i otišlo na pauzu.

Kada je krenulo drugo poluvreme, krenula je i još jača inicijativa Pazaraca, koji su u par navrata mogli da stignu do prednosti. To im se isplatilo u 79. minutu meča, kada je Bojica Nikčević postigao izuzetno efektan pogodak za 2:1. Sa ivice šesnaesterca je primio loptu na grudi i volej udarcem pogodio same rašlje gola Samčovića. Nisu ni tada stali domaći fudbaleri sa napadima, pa je tako minut pred kraj regularnog dela Nenad Gavrić postavio konačan rezultat.

Standings provided by SofaScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter