0
Domaći fudbal

Milos Vazura 27.12.2016. Decembar 27. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VAZURA: ‘Istorijska pobeda u Kelnu – Svaku kritiku prihvatamo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.22 u 12:06

Nakon lošeg starta sezone, Partizan se u potpunosti izdigao i sada deluje fantastično!

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura govorio je o aktuelnim temama i za početak se dotakao utakmice protiv Kelna u kojoj je Partizan prikazao fantastičnu igru i zasluženo pobedio:

Istorijska pobeda u Kelnu, igrali smo hrabro, iznenadili protivnika, svaka čast treneru na hrabrosti, igrači mu veruju, uspeo je da ih opusti i to je počelo da donosi rezultate – euforično je započeo Vazura.

Istakao je da pre mesec dana niko nije očekivao da će na polovini takmičenja Partizan biti prvi u grupi imajući u vidu da Keln ima budžet 60, a Nica čak 200 miliona evra. Ipak, ni pre tri godine, napominje Vazura, niko nije mogao da zamisli da ćemo imati dva predstavnika u Ligi šampiona, a sada je to realnost, koju moramo što duže da zadržimo.

Na komentare da Partizanovi igrači kvalitetne partije pružaju u domaćem prvenstvu, ali da u Evropi zataje, Vazura je imao spreman odgovor:

Natho igra na zavidnom nivou, veoma je ozbiljan igrač, lider i kapiten, odgovara mu sistem rada sa Petrićem. Što se tiče Rikarda, koji je inače imao i asistenciju u 90. minutu za Andradea, pričali smo sa trenerima, u zahtevnijim utakmicama oni imaju drugačije zahteve, te Rikardo često radi važan posao za tim, koji se možda ne vidi kroz golove i asistencije, ali najvažnije je da na kraju utakmice bude dobar rezultat – pojašnjava Vazura.

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal
Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

Prisustvovali su crno-beli pravom spektaklu u četvrtak uveče, nisu se uplašili pred 47 hiljada frenetičnih navijača na Rajn energi stadionu u Kelnu i uspeli da odnesu sva tri boda za Beograd, međutim isti rival stiže u četvrtak od 18:45 časova u Humsku. Čini se da je vreme da i tribine u Hramu fudbala budu ispunjene do poslednjeg mesta:

Želim da naglasim da svaku kritiku prihvatamo, trudimo se da budemo bolji, radimo najbolje što umemo. Petrić radi neverovatan posao, igrači su pokazali kvalitet, potrebna im je podrška! U četvrtak je bilo samo prvo poluvreme, potreban im je vetar u leđa za još jedan podvig protiv izuzetno jakog rivala. Biće i puno malih Partizanovaca na Dečijoj tribini, učimo klince da vole Partizan – najavljuje Vazura spektakl u Humskoj.

Gordan Petric Partizan – Hamrun Spartans, UEFA, Conference League, liga konferencija 18.8.2022. Aug. 18. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

O ciljevima na kraju sezone Vazura je vrlo otvoren:

Partizan vidim kao šampiona na kraju prvenstvene trke, čekamo kiks večitog rivala, a ako do toga ne dođe derbiji će odlučivati. Sa finansijske strane poslujemo normalno, plate su redovne, igramo Evropu, lično odgovaram za finansijske ciljeve i spreman sam da odem ako ne ostvarimo zacrtane ekonomske ciljeve – zaključuje Vazura.

Za kraj da još jednom podsetimo, utakmica između Partizana i Kelna igra se u četvrtak od 18:45.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter