5
Domaći fudbal

Milos Vazura Fudbal-Super League Season 2020/2021 Proleter v Partizan Novi Sad, 29.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VAZURA OTKRIO ZA JAVNOST: „Sudski veštak potvrdio da je Ostoja koristio falsifikovan pečat!“ (FOTO)

Objavljeno: 04.10.22 u 10:11

Neformalni skup dela članova skupštine Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, ne samo da nije imao legitimitet da se nazove izbornom skupštinom, već je prilikom navodnog imenovanja novog rukovodstva korišćen falsifikovan pečat JSD Partizan – upoznao je javnost je generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura.

Pre njegovim rečima, ovu nepobitnu činjenicu je utvrdio zvanični sudski veštak, čiji je izveštaj i predstavio javnosti Miloš Vazura.

On je još jednom ponovio da su podnete krivične prijave protiv odgovornih lica iz JSD Partizan, koji sebe predstavljaju novim rukovodstvom, kao i zaposlenima u Agenciji za privredne registre (APR).

FOTO: Screenshot

– Od samog početka legalno zakazane Skupštine JSD Partizan slutilo je na probleme, jer su mnogi koji su sebe nazivali predstavnicima klubova doneli nepravilna ili nepotpuna, pa čak i falsifikovana ovlašćenja. Zato im nije bilo dozvoljeno da uđu na sednicu, a predsednik Košarkaškog kluba, Ostoja Mijailović je odlučio da napusti sednicu, koja više nije imala kvorum i morala je biti prekinuta. Oni su kasnije održali taj neformalni sastanak koji nije bio Skupština i tamo su doneli neke odluke koje se ne mogu smatrati relevantnim, tim pre što su svojim potpisom potvrdili da su bili na Skupštini, koju su potom napustili, a ne mogu da se održavaju dve Skupštine, već samo jedna – rekao je Vazura, a zatim izneo konkretne podatke:

„Takođe, u Statutu piše da vanrednu Skupštinu mora da otvori aktuelni predsednik, a to je Milorad Vučelić, a na snimku tog njihovog sastanka se jasno vidi, a to će svaki sud utvrditi, da predsednik JSD nije vodio tu sednicu“.

Ipak, čak ni to nije najveći problem, budući da je po Vazurinim rečima po sredi bilo falsifikovanje pečata, što je nepobitno utvrdio sudski veštak.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

– Zvanični sudski veštak je utvrdio da je pečat na dokumentu o imenovanu Ostoje Mijailovića na mesto predsednika JSD Partizan falsifikovan i da se u odnosu na original ima čak osam razlika. Podneli smo krivične prijave i protiv predsednika Košarkaškog kluba i protiv svih odgovornih za ova dešavanja. Znali smo sa kim imamo posla, upozorili smo ljude iz APR-a na vreme, a sada je i sudski veštak, poredeći pečat sa zvaničnih dokumenata iz 2018. sa spornim pečatom sa dokumenata koja je Ostoja Mijailović odneo u APR, uočio čak osam bitnih razlika“.

Miloš Vazura je naglasio da će poštovati svaku legitimno donesenu odluku, ali istakao i to da da Fudbalski klub partizan ne sme da ostane nem pred pokušajem falsifikovanja dokumenata i pred kršenjem zuakona.

„Ne borimo se mi ni za kakve fotelje, jer je rukovodstvo Fudbalskog kluba Partizan početkom godine dobilo novi mandat koji traje do 2027. godine. Nas samo zanima istina, a ona kaže da je legitimni predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić. To mislimo mi i još mnogo drugih klubova iz JSD Partizan. Ne smemo nemo da stojimo i gledamo kako se ovakve stvari dešavaju. To je kao kad bi neko došao i rekao da vam oduzima stan, a na to nema nikakvo pravo. Zato smo i podneli prijave i očekujemo da su i Tužilaštvo brzo donesu presudu, a uverni smo da će ona biti u našu korist“, rekao je Vazura.

FOTO: Screenshot

Generalni direktor Fudbalskog kluba je naglasio i da ne postoji bojazan da se Parnom valjku oduzmu grb i mogućnost igranja na stadionu u Humskoj, jer je logo kluba zaštićen, a Fudbalski klub je poslednjih 30 godina održavao stadion i ulagao u njega. Prema njegovim rečima vlasnik stadiona su svi klubovi JSD Partizan, pa samim tim i Fudbalski klub, a angažovana je i proceniteljska kuća koja treba da utvrdi koliko je Fudbalski klub Partizan uložio novca u održavanje stadiona.

Uz to, podsetio je Vazura, istupanje iz Jugoslovenskog sportskog društva Partizan je najavljeno kao uslovno, što su mnogi koji su prenosili klupsko saopštenje izostavili.

0
0

5 Komentara

  1. Ova budala samo laže, ali koga laže, kad mu niko ne veruje, kao što je rekao da će na SUD- u da dobije Asana, da je on protivzakonito napustio FK Partizan, kako se borite za fotelje, lopine, plašite se krivične odgovornosti koje ste na štetu FK Partizan napravili. Da vam je čista savest odavno bi otišli, kada za 5 godina imate jednu nacionalnu titulu i dva pehara domaćeg kupa. Takav neuspeh se u drugim zemljama ne prašta. A za vas su svi krivi osim vas. E nećete više sedeti u fotelje FK Partizan, vreme je da dođu uspešni vredni privrednici, slavni fudbaleri i sportski radnici, koji će pomoći klubu da izađe iz ponora koji ste ga vi gospodo gurnuli. Dosta ste vi ovaj naš klub zaduživati, umesto da ste renovirali stadion i metalne stubove od reflektora, koji su truli, jer će nekom pasti na glavu, vi ste gospodo, svojoj porodici obezbedili kartice od kluba da troše novac koji niste vi zaradili. Da je privatan klub, odavno bi ste bili gospodo na robiji, vlasnik vam ne bi dozvolio da trošite njegove pare, a ovako vi trošite narodne pare, a za drugi mandat vas niko nije izabrao. Ako ima Boga, sve će te da platite. Da vam se oduzme imovina koju ste na nelegitiman način stekli.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vazura dosta sa vasim lazima dajte drugima da rade svoj posao a vi pod hitno dajte ostavke ,dosta je bilo napolje vise.

    0
    0
    Odgovori
  3. Eeee jbg-aaa, znaci nishta od proyektoVAnog ‘mesta’ u „Odboru za kulturu“…iLi ipak..daaa….?!!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS…sve finjaca, poput Dr., Mr. i slicno iz suprotnog tabora, tj. druge-sramne strane brda..a ista cLeptoman ‘ideoloqiya’ i qazda..podelom NA „PODELU“ Srp. Drustva i naroda, do kraya-do yaya..MR’SH SMRA DO VI iz naseg PARTIZANA-SVI….STOP KRIM. U SPORTU!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Narkomančina smrdljiva ulagao tries godina u stadion hahahahahah pa seme mu drogoško bemje da nije bilo Nedića ne bi on nikada video stadion

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter