2
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘IGRAČI IZ KELNA SU IMALI SLOBODNO – VOŽDOVAC UVEK IMA TALENTOVANU EKIPU’: Strateg Partizana oprezan pred gostovanje ‘Zmajevima’! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.22 u 16:19

Na ‘krovu’ je znalo da bude zeznuto za ‘večite rivale’!

Fudbaleri Partizana se nakon velike pobede na gostovanju u Kelnu sastaju sa ekipom Voždovca na krovu Tržnog centra. Strateg beogradskih ‘crno-belih’ Gordan Petrić ne želi da potceni rivala.

‘Igrači koji su igrali u Kelnu su juče imali sloodno, a oni koji nisu igrali odradili su jači trening. Videćemo kako se ko oseća i odlučiti ko će igrati, ali sam siguran da su svi od sletanja u Beograd čvrsto na zemlji. Očekuje nas specifična utakmica jer je veštačka podloga na koju nismo navikli koliko i rival. Očekujem da odigramo u istom ritmu kao u poslednje dve utakmice. Rekao sam da je zamajac Vojvodina, a nastavili smo protiv Kelna i nadam se da će igrači izdržati sve obaveze do kraja jeseni.’ – rekao je Petrić i potom dodao:

‘Voždovac uvek ima talentovanu ekipu i igrače koji mogu da iznenade, ali sve se vrti oko nas i ukoliko digramo kako bi trebalo ne očekujem probleme.’ – kazao je on.

Nije tajna i da Partizan neretko ima dosta problema zbog povreda igrača, a uoči duela sa ‘Zmajevima’, situacija je sledeća.

VESTI O PARTIZANU:

‘Fejsa ima bol u zadnjoj loži, ali mislim da će biti spreman za četvrtak. Loža je problematična, nije lako igrati sa tom povredom, ali je on profesionalaci verujem da će biti spreman da se nađe u sastavu. Menig ne znam da je bio povređen već je legao da ukrade vreme. Pitali su me neki prijatelji šta je sa njim. Verovatno je želeo da uzme vreme, ali je to nadoknađeno. Osetio je da je u crvenom posle onog kontranapada i promenjen je. Pantić je imao povredu koju je imao i moramo da budemo oprezni. Želim da imam napismeno od doktora da je spreman, neću da se igram. Ukoliko ne bude igrao do zime biće to kao da mo doveli igračai i u pripremnom periodu.’ – zaključio je Petrić.

Partizan je nakon lošeg starta sezone na klupu doveo Petrića, što je šokiralo veliki broj navijača. Ipak, ispostavilo se da je takav potez bio prava ‘šok terapija’ za tim iz Humske, koji je apsolutno ‘procvetao’.

0
0

2 Komentara

  1. ..i ja poput Fejse imam ‘BOL“ ( zamalo..) aL’ u Qrcu, tj. pirove pobede (osim ove protiv kelna) me ne interesuju dok ne budemo PRVI na tabeli i gazimo Coor***VU do kraja-do yaya..!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter