2
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@fckoeln

FUDBALERI KELNA ZNAJU ŠTA IH ČEKA U BEOGRADU: „Cilj nam je da pobedimo sledeće nedelje!“

Objavljeno: 07.10.22 u 14:24

Partizan pokazao da može sa Jarčevima.

Izabranici Gordana Petrića savladali su sinoć Keln u gostima golom Svetozara Markovića u okviru trećeg kola grupne faze Lige konferencija. Ovom pobedom Partizan je izbio na prvo mesto zajedno sa Nicom.

Na udaru medija našao se i trener nemačkog kluba Baumgart.

Nakon meča oglasili su se golman Švebe i fudbaler Kajnc.

Prerano smo primili gol, a onda je igra krenula u drugom pravcu od onoga što smo očekivali. Stvorili smo dosta šansi i odigrali dobar meč. U ovoj grupi je sve moguće. Cilj nam je da pobedimo sledeće nedelje u Beogradu. Ako odigramo u naredna tri meča kao što znamo, trebalo bi da izborimo plasman u narednu fazu. – zaključio je Švebe koji je imao nekoliko sjajnih intervencija.

Svestan je i Kajnc šta njegov tim čeka u Kelnu.

Iako smo izgubili, odigrali smo dobar meč. Imali smo dosta šansi, ali nismo postigli gol. Znamo šta nas čeka u Beogradu. Trudićemo se da zadržimo visok intenzitet igre, postignemo golove i da pobedimo. – rekao je Florijan Kajnc.

Utakmica Partizana i Kelna biće odigrana sledećeg četvrtka od 18.45 časova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

2 Komentara

  1. Nisam verovao u ovakav ishod meca i bio sam prijatno iznenadjen na kraju ali najvise sa onoliko gol sansi koje smo stvorili u drugom poluvremenu. U Bgd.u ce biti jos zaj…nije nego u Kelnu pa bih realno gledajuci bio presrecan ako odigramo i nereseno.

    0
    0
    Odgovori
  2. …hm, TOLIKO SMO BOLJI DA ME TO UNAPRED PLASI, kao sto smo na primer otkinuli kk plaqiyat Coor*VE u finalu ABA ljige u 4 tekmi sa 30-tak razlike i onda je yu da poceo da priziva porez i ostala njaSra, tako i sada ocekujem neku ‘diverziyu’ na nas PARTIZAN, cisto (izmedju ostalog..) zbog yu dinog priyateljstVA i pokrovitelystVA An qele&Co. iz „D“..?!!! .!. XXAAXXAA .!. Ma pobedicemo opet qerMANe kao i nasi preci ’40-et i ‘neke’ pa tako u narednih 5, 6 god…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter