1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STANKOVIĆ IMA NOVI KLUB!? Vraća se u Italiju, pregovori su u toku!

Objavljeno: 03.10.22 u 14:28

Otkad je napustio Zvezdu očekuje se da njegov naredni angažman bude u Italiji.

Nakon ispadanja u plej-ofu za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, Dejan Stanković podneo je ostavku na mestu trenera Crvene zvezde. Odmah nakon njegovog odlaska, počeli su da ga povezuju sa nekoliko italijanskih klubova, među kojima je prednjačio Inter. Ipak, ta priča sada nije aktuelna, a kako prenosi dobro obavešteni italijanski novinar – Di Marcio, Stanković bi mogao da sedne na klupu Sampdorije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Uprava Sampdorije rastala se sa Marko Đampaolom nakon što su poraženi od Monce 3:0, pa sada aktivno tragaju za novim rešenjem.

Pored Dejana Stankovića, sa klupom Sampdorije sada se povezuju Klaudio Ranijeri, Danijele De Rosi i Aurelio Andreacoli.

0
0

1 Komentara

  1. Ako “mister” postane trener Sampdorije, to je dobra prilika za Zvezdu da se ovajdi i da proda sjajne Afrikance Sanoga, Kangu i Bena, u koje se “mister” zaklinjao dok je bio u Zvezdi! Zbog toga su Afrikanci imali unapred rezervisana mesta u timu, jer su bili sjajni! Setimo se samo koliko su nam ovi poznati Afrikanci pomogli u presudnim utakmicama protiv Omonije, Šerifa, Rendžersa, Makabija, Monaka, Trabzona, ali i u SLS, protiv Partizana, TSC i N. Pazara!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter