3
Evrokupovi

Navijaci Delije Sever Crvena Zvezda - Glasgow Rangers, UEFA Europa League, Liga Evrope, Beograd, Srbija 17.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA PROTIV FERENCVAROŠA MORA IĆI NA POBEDU – POTREBNA JE PODRŠKA NAVIJAČA: Evo koje su cene karata!

Objavljeno: 03.10.22 u 12:05

Veoma bitna utakmica za ‘crveno-bele’!

Fudbaleri Crvene zvezde će u četvrtak, 6. oktobra od 18 časova i 45 minuta ugostiti Ferencvaroš u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope, a karte za meč su u prodaji.

Do karte možete doći na blagajni na stadionu ‘Rajko Mitić’ u ponedeljak, utorak i sredu od 11 do 19 časova, kao i u četvrtak od 10 do početka meča. Karte su u prodaji i onlajn putem sledećeg linka: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/fk-crvena-zvezda-ferencvarosi-tc/tickets-405393.html, a cene su:

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Sever i Jug: 1.200 dinara
Istok: 2.200 dinara
Zapad: 2.800 dinara
VIP Zapad: 5.000 dinara
VIP 1 i VIP 2: 12.000 dinara
VIP Galerija: 15.000 dinara
5 Zvezdinih zvezda: 25.000 dinara

Crvena zvezda ovaj meč gotovo da mora da dobije, ako želi da se nada plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope, jer su u prva dva kola pretrpeli dva poraza.

0
0

3 Komentara

  1. ..da, da, potrebna je ‘po DRSKA’ ali od METLE i po koji kisobran, ako bude srece da ‘padne’ kisha u vreme odigravanja tekme, da okoopa “qane, inace KAKO bi se drugacije opraLi..od sramote i brooke zbog ‘nacina’ u prisivanju 3 zVEZDICE..?!!!..KAKO…mada i pootnyica je vise nego upitna u njihovom slucayuuuuuu…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..da, da, potrebna je ‘po DRSKA’ ali od METLE i po koji kisobran, ako bude srece da ‘padne’ kisha u vreme odigravanja tekme, da okoopa “qane, inace KAKO bi se drugacije opraLi..od sramote i brooke zbog ‘nacina’ u prisivanju 3 zVEZDICE..?!!!..KAKO…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter