0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TADIĆ PRED NORVEŠKU: Nije bitan broj utakmica, već šta u njima uradite i koje rezultate pravite sa reprezentacijom! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.22 u 20:27

Pored selektora Dragana Stojkovića Piksija i kapiten reprezentacije, Dušan Tadić izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji meč.

Naime, sutra će kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa odigrati jubilarni 90. meč za našu selekciju, ali ističe da se ne opterećuje brojkama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nije bitan broj utakmica, već šta u njima uradite i koje rezultate pravite sa reprezentacijom. Dakle, računa se broj pobeda, broj učešća na završnim turnirima Evropskog i Svetskog prvenstva. Inidivualna statistika je nebitna, pogotovo taj broj nastupa. Očekuje nas jedna izuzetno zahtevna utakmica. Ulog je prvo mesto u grupi i plasman u viši rang Lige nacija. Daćemo sve od sebe da osvojima tri boda u Oslu. Lepo je igrati ovakve utakmice koje imaju veliki značaj. U prvoj koju smo odigrali sa Noveškom bili smo bolji, ali smo izgubili. Nadam se da će nam se sada vratiti” započeo je Dušan Tadić, a onda i pohvalio reprezentaciju Norveške.

Norveška ima odličnu ekipu, nisu tu samo Haland i Edegard. Imaju još dobrih igrača, nisu samo njih dvojica Norveška. Pobedili su nas u Beogradu, ali tada je jedan detalj prelomio u njihovu korist. Naša ideja ostaje ista, želimo da dominiramo od prvog minuta i da ofanzivnom igrom stignemo do cilja. To je ono što Mister Stojković traži od nas na svakoj utakmici. Da igramo lep fudbal, da dominiramo i da kroz igru stižemo do rezultata“ bio je jasan Tadić, a za kraj je i on prokomentarisao napadače, odnosno Halanda i Mitrovića koji su najbolji strelci i Lige nacija, ali i Premijer lige.

“Obe reprezentacije imaju odlične napadače. Nadam se da će sutra naši postići više golova i da ćemo pobediti. Haland je odličan napadač, teško ga je zaustaviti. Daćemo sve od sebe, možemo ga zaustaviti samo timskom odbranom. Nisam iznenađen brojem golova koje postiže u Premijer ligi. On je vrhunski napadač, igra u sjajnom timu i okružen je neverovatnim igračima”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter