0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NORVEŠKI NOVINAR POSTAVIO PROVOKATIVNO PITANJE TADIĆU: Naš tim je bio spreman da reaguje! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.22 u 20:11

Nezgodno pitanje uputio je norveški novinar na konferenciji za medije pred odlučujući duel, ali je naš tim spremno odreagovao na pravi način.

Naime, fudbalsku javnost je obišla vest da Dušan Tadić neće nositi kapitensku traku duginih boja na predstojećem Mundijalu u Kataru, pa ga je norveški novinar pitao zbog čega je doneo takvu odluku.

Srbija je odlučila da ne bude deo kampanje „jedna ljubav“, koja se bori protiv diskriminacije, a koja podrazumeva nošenje kapitenske trake duginih boja oko rukava. Šta ti misliš o tome?“ glasilo je pitanje Norvežanina.

PR naše reprezentacije je odmah pokazao rukom gestikulaciju selektoru i kapitenu naše države da ne odgovaraju na ovo pitanje, pa je on izneo stav Fudbalskog saveza Srbije.

„Dakle, saopštenje o tome smo već objavili u medijima pre dva dana. Generalni sekretar je takođe pričao o tome, tako da selektor i igrač nacionalnog tima neće sada pričati o tome, niti će pričati sutra. Govorićemo samo o susretu sa Norveškom“ rekao je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter