2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PIKSI PRED NORVEŠKU: Nisam kuvar pa da tražim recept za Halanda! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.22 u 19:23

Srbija igra prelep fudbal i samo je pobeda deli od prvog mesta i plasmana u ligu A Lige nacija, a da li će uspeti da savlada Norvešku saznaćemu sutra.

Selektor naše reprezentacije, Dragan Stojković Piksi je pred duel sa Norveškom u Beogradu na konferenciji za medije postavio pitanje „Ko je Haland?“, ali mu je sada napadač Mančester Sitija vrlo brzo odgovorio, jer je bio čovek odluke na tom duelu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Naravno da u glavi opet imam startnih jedanaest, znao sam i u avionu pre dolaska u Oslo. nema problema. Ne možemo da računamo na Milinković-Savića i Račića. Sergej je zaista važan igrač u našem timu, ali tu su i drugi momci i ne sumnjam da ću naći pravo rešenje, odnosno igrača koji će umeti dostojno da ga zameni. Ja sam trener koji voli da njegova ekipa igra lep i atraktavan fudbal, tako će biti i sutra u Oslu“ započeo je Piksi, pa je na vrlo zanimljiv i duhovit način odgovorio na pitanje da li ima recept za Erlinga Halanda.

Nisam kuvar pa da tražim recept za Halanda. Rekao sam mnogo puta da se radi o fantastičnom klubu koji igra u jednom od najskupljih timova na svetu. Okružen je u Mančester Sitiju saigračima vrhunske klase i naravno da u toj sitiaciji njegov talenat dolazi do punog izražaja. Ipak, utakmica koju je Norveška izgubila pre dva dana od Slovenije potvrđuej da i za njega ima rešenja. Zaista ga je teško zaustaviti, ali nije nemoguće.Treba biti maksimalno skoncentrisan, voditi računa o njihovim centaršutevima sa krila, o kontranapadima i ne dozvoliti mu da u našem šesnaestercu dobije puno prostora“ zaključio je Dragan Stojković.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter