0
Fudbal

(191117) -- RIJEKA, Nov. 17, 2019 (Xinhua) -- Luka Modric of Croatia reacts during the UEFA Euro 2020 Qualifier group E match against Slovakia in Rijeka, Croatia, Nov. 16, 2019. Croatia won 3-1. (Igor Soban/Pixsell via Xinhua)

MODRIĆ SE NE ZANOSI NAKON PROLASKA U PLEJ-OF: Polsednji mečevi su putokaz kako treba na Svetskom prvenstvu!

Objavljeno: 25.09.22 u 23:55

Spreman je za najveću fudbalsku smotru.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske, pobedom nad Austrijom rezultatom 3:1, osigurala je prvu poziciju u svojoj grupi Lige A – Lige nacija. Jedan pogodak delo je i iskusnog fudbalera Reala iz Madrida Luke Modrića, koji je po zaršetku susreta istakao da su trenutno tu gde su želeli da budu – na fajnal foru.

Odigrali smo jako dobru utakmicu. Ušli smo odlično, poveli, ali smo primili jako brzi gol. Austrija je bila bolja u jednom periodu, imala dve jako dobre šanse, ali hvala Bogu nisu pogodili. Znali smo da moramo da podignemo našu igru u drugom delu, to smo i napravili i dali dva gola. Sad smo na Fajnal foru gde smo hteli da budemo, to je veliki uspeh za hrvatski fudbal – počeo je Modrić.

Potom je pričao i o Svetskom prvenstvu u fudbalu koje očekuje njegov tim, istakavši da su poslednje utakmcie primer kako ekipa treba da igra. Na samom kraju, Modrić je zaključio da Hrvatska treba čvrsto da ostane na zemlji i da se ne treba zanositi sa očekivanjima.

Svetsko prvenstvo je pred nama, zadnjih pet utakmica je putokaz kako treba da igramo i kako treba da se ponašamo, odnosimo prema dresu, ako tako nastavimo u Kataru ćemo biti opasni za sve. Ne bih upoređivao ovu ekipu s onom iz Rusije. Imamo dobru ekipu, dobre alternative, 26 igrača koliko će selektor voditi. Mislim da u svakom trenutku mogu odgovoriti na zahteve i to je jako lepo saznanje. Ne treba da se zanosimo najavama i očekivanjima. Tamo smo gde treba da budemo, na Svetskom prvenstvu, treba da nastavimo ovako, biti zajedno, kao ekipa, boriti se jedan za drugoga i ići utakmicu po utakmicu, ne trebamo euforiju, treba da ostanemo čvrsto na zemlji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter