0
Fudbal

Uros Racic (C) Dusan Tadic (L) and Luka Jovic Srbija v Slovenija - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 05.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NAJOFANZIVNIJA SRBIJA IKADA: Selektor može da izvete ultra-napadački tim!

Objavljeno: 22.09.22 u 17:06

Selekcija Srbije igra svoj meč Lige nacija u subotu od 20.45 časova na našem najvećem stadionu duel sa Švedskom, gde je pobeda imperativ ukoliko se želi plasman u društvo najboljih reprezentacija.

Ipak, iako je uvek Piksi potencirao ofanzivni i dopadljiv fudbal, nije isključeno da izvede dosada neviđenu ofanzivu. U poslednjoj liniji trebalo bi da se nađu Veljković i Pavlović, odnosno Gudelj, koji je dobar deo karijere proveo na poziciji zadnjeg veznog.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama – bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Ispred njih bi trebalo da deluju Savić i Lukić, kao vezni fudbaleri, koji nemaju previše defanzivnih karakteristika, dok bi ving bekove trebalo da čine Radonjić i Kostić, a obojica u svojim timovima igraju čista krila.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

U napadu se planira trojac, Tadić, Vlahović, Mitrović, koji je tu da potvrdi neverovatne ofanzivne zamisli našeg trenera. Da li će to zapravo tako izgledati, i kako će funkcionisati, otajemo da vidimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter