1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO DRAMA U PARTIZANU: Podnosi se prijava protiv Ostoje Mijailovića – ovo je odgovor APR-u!

Objavljeno: 13.09.22 u 19:29

Kao da svemu nema kraja.

Nakon što je u Agenciji za privredne registre (APR), Ostoja Mijailović zvanično postao prredsednik SD Partizan, stigao je odgovor sa druge strane. Naime, samo Sportsko društvo, ili ono što je od njega ostalo, podneće krivične prijave i tužbe protiv Ostoje Mijailovića i odgovornih ljudi u APR-u.

FOTO: APR/Screenshot

Razlog za sve to je prema njihovim rečima, omogućavanje APR-a da Ostoja Mijailović postane predsednik Partizana, iako skupština na kojoj je izabran nije legitimna i legalna.

Prema informacijama koje imaju Novosti, rano jutros je iz Sportskog društva upućen dopis u APR, u kome je naznačeno da se promene ne mogu sprovoditi i da svi pokušaji moraju biti sprečeni.

Takođe, navodno postoji i sumnja da je neko falsifikovao pečat SD Partizan, kako bi Mijailović bio upisan kao zastupnik.

VESTI O PARTIZANU:

Podsećamo, juče je trebala da bude održana zvanična skupština, na kojoj je planirano da se izabere predsednik SD Partizan. jedan kandidat bio je očigledno doskorašnji predsednik Milorad Vučelić, dok je sa druge strane svoju kandidaturu istakao Ostoja Mijailović, aktuelni prvi čovek KK Partizan.

Pošto pojedinim delegatima koji su bili na Mijailovićevoj strani nije bilo dozvoljeno da prisustvuju skupštini, sam predsednik Partizana odlučio je da svi zajedno odu u prostorije teniskog kluba Partizan i tamo održe izbore. Mijailović je na svojoj strani imao većinu od 52 delegata, pa je jednoglasno izabran za predsednika SD Partizan.

Potom je Milorad Vučelić održao konferenciju za medije na kojoj je ove izbore proglasio nevažećim i nelegitimnim.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter