1
Fudbal

Kosarka-KK Partizan Koktel Ostoja Mijailovic (L) and Milorad Vucelic Belgrade, 26.06.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VUČELIĆ SAZVAO KONFERENCIJU ZA MEDIJE: Ostoja i većina delegata otišli sa stadiona – uskoro će se i oni oglasiti!

Objavljeno: 12.09.22 u 18:41

Ovo su svi detalji.

Sve oko izborne skupštine u SD Partizan protiče u apsolutnom haosu. Prema pojedinim navodima, jednom od kandidata Ostoji Mijailoviću i delegatima koji ga podržavaju, nije dozvoljen ulazak na glasanje. Samim tim, Mijailović je odlučio da napusti skupštinu i uputi se u prostorije Teniskog kluba, gde će se obratiti medijima.

Sa druge strane, stiglo je obaveštenje da će „novi predsednik“ JSD Partizan Milorad Vučelić održati konferenciju za medije u 20 časova na stadionu Partizana. 

– Poštovane kolege, novi predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić saziva konferenciju za medije u 20 časova u Press sali stadiona Partizan, najavljeno je pre nekoliko minuta.

Nije fer i pošteno. Miloš Vazura kao predstavnik FK odlučuje ko može da uđe, a ko ne. Predsednik SD Partizan je poslao tip ovlašćenja svim klubovima koji su ljudi ištampali, popunili ga i došli po njega. Sada dolazimo u situaciju da neće da ih puste, a ja neću da dozvolim da ih maltretiraju i napustićemo zajedno Skupštinu, rekao je Mijailović prilikom odlaska sa stadiona Partizana.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter