0
Fudbal

Ostoja Mijailovic Kosarkaski klub Partizan proslava 30. godina evropske titule i donatorska vecera 14.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

(UŽIVO) MIJAILOVIĆ ODRŽAVA SKUPŠTINU SD PARTIZAN NA DRUGOJ LOKACIJI: Prisutni predstavnici 13 klubova! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.22 u 18:56

Apsolutni haos vlada u Partizanu.

Nakon što sa delegatima koji ga podržavaju nije mogao da uđe na izbornu skupštinu SD Partizan, Ostoja Mijailović je otišao u prostorije teniskog kluba, gde prema saznanjima portala 24sedam, predsednik KK Partizan održava izbore.

VESTI O IZBORNOJ SKUPŠTINI:

Nešto posle 18.30, izglasano je radno predsedništvo, dok je Mijailović stavio na uvid svoju biografiju, uz predlog kandidature.

Sednice nisu održane pet i po godina, nejasno je kako su usvajani finansijski izveštaji, rekao je Mijailović tom prilikom.

Potom je prema navodima pomenutog portala, usvojen zapisnik sa prethodne sednice skupštine SD Partizan.

Ako je država uplaćivala novac, a taj novac nije dolazio do klubova, o čemu se onda ovde radi? Ovo SD nije pet i po godina zakazalo Skupštinu, to su isti ljudi koji danas nisu nama dozvolili da uđemo i održimo sednicu. Ja ću sutra pozvati Milorada Vučelića kao legalnog predstavnika FK. On ima moju podršku i imaće moju pomoć da dalje radi. Međutim, on se ništa ne pita. Glavnu reč vodi Miloš Vazura koji je sa nepoznatim ljudima danas zabranio nama ulazak, oni brane lične interese, njihov privatni biznis u Partizanu, počeo je Mijailović i dodao:

Ja se nisam dokon prihvatio ovog posla već na poziv većine predstavnika drugih klubova. Pre šest godina došao sam na čelo KK Partizan, u trenutku kad je klub bio pred gašenjem, klub bez finansija i prrspektive i došli smo do toga da posle šest godina imamo Željka Obradovića za trenera. Obećao sam da ćemo redovno držati sastanke, da zajedno tražimo sponzore, da osposobimo i obnovimo infrastrukturu, i ja mogu da obećam da će biti bolje bar hiljadu puta. Zašto? Reći ću vam samo jedan primer. Mi smo u KK imali zaradu od karata par hiljada evra da bismo došli do toga da imamo zaradu od 2 miliona. Pomagao sam Rukometni klub koji je nosio reklamu moje firme, pomagao sam Vaterpolu klubu, ženskom KK…

Sa druge strane, deluje da je Milorad Vučelić već proglasio svoju pobedu, a mediji su pozvani na konferenciju u 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter