11
Fudbal

FOTO: Screenshot

SNIMAK SUKOBA U PROSTORIJAMA SD PARTIZAN: Ostoja protiv Vazure i obezbeđenja! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.22 u 22:20

Moglo je da bude mnogo gore, ali su prisutni sprečili ozbiljiniji sukob.

Danas je u prostorijama kluba održana sednica SD Partizan. Fudbalski i košarkaški klub imali su protiv kandidate, Vučelića i Mijailovića. Sednica je raspuštena, a obojica su (sebe posebno) proglasili za novog predsednika.

 

Nakon izlaganja Milorada Vučelića, javnost je saznalada se desio fizički sukob u hodnici prostorija kluba. Nije se navodilo ko se tačno sukobio, ali se nakon izlaganja Ostoje Mijailovića moglo zaključiti da su sukobljene strane bile on (prim.aut. Ostoja Mijailović) i Miloš Vazura sa svojim obezbeđenjem.

 

0
0

11 Komentara

  1. Vučelić je davno trebao biti u penziji i da se igra s unucima al ne on se otima za fotelju kao da je u najboljim godinama. Ljudi pa on ima 74 godine. Zar nema neko mlađi i sposobniji da vodi sportsko društvo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Iz ponasanja Vazure vidi se strah i nekontrolsano ponasanje…Stigla maca na vratanca…Od njihovog dolaska na vlast(Vucelic,Vazura) imam bar 10 cinjenica koje pokazuju opravdanu sumnju na kriminal u klubu, za koji moraju znati predsenik i generalni direktor, ili su oni nosioci realizacije..Mislim da se Iliev sklonio, ali od ruke pravde nece pobeci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter