0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKON VUČELIĆA, OGLASIO SE I OSTOJA: ‘Ne znam čega se plaše – Privatno obezbeđenje Vazure nas je sprečilo da uđemo!’

Objavljeno: 12.09.22 u 21:26

Sada kada su obe strane iznele svoju stranu priče, očekuje se da dobijemo i konačan epilog svega.

Današnja skupština SD Partizan održana sa ciljem izbora novog predsednika, prekinuta je zbog gubitka kvoruma. Sukobljene strane predvode Ostoja Mijailović i Vladimir Vučelić.

Šta je Vučelić imao da kaže o celokupnoj situaciji, možete pročitati – OVDE.

Prvi čovek KK PartizanOstoja Mijailović obratio se medijima, rekavši da je on iz Španije doputovao samo zbog skupštine i izbora.

‘Ne znam čega se plaše, mi ne želimo ništa od fudbala. Ljudi, pet i po godina nije bilo sednice, niti je usvojen izveštaj. Mandat mu je istekao 2019. godine. Želim da se zahvalim crno-beloj javnosti što mi veruje da zajedno razvijamo klubove. Oni bi gasili klubove, uzimali bi glasove. Moram da prenesem pozdrave Marka Nikolića. On je neko ko je zaslužio da predstavlja fudbalski klub u našem društvu. Želeo je da se kroz ovu funkciju uključi u radu, on je doneo poslednju titulu fudbalerima. Željko Obradović je u Španiji, ja sam se zbog ove Skupštine vratio u Beograd.’ – rekao je Ostoja i potom dodao:

Kosarka-KK Partizan Koktel
Ostoja Mijailovic (L) and Milorad Vucelic
Belgrade, 26.06.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Mi smo fizički sprečeni da uđemo na klub, ulazak je bio selektivni, ije nam dozvoljeno da uđemo od strane privatnog obezbeđenja Miloša Vazure. Mi smo bili prinuđeni da promenimo prostorije. Ovde se nalazi velika većina, radili smo po Statutu. Javnost mora da zna da nikada nama ne bi bio omogućen ulazak u te prostorije. Ovo je model koji je bio 2016. godine. Zašto se oni kriju od medija, zašto ne dođu da se prebroje svi.’

VESTI O PARTIZANU:

Prema rečima aktuelnog predsednika KK Partizan, sve je bilo po pravilima i zakonu:

‘Nema šta da pređu, klubovi su ovde glasali pred očima javnosti, pred kamerama, svi su se predstavili, potpisali, stavili pečat svojih klubova, dakle ne postoji više spor. Imamo komisiju koja će verifikovati zapisnik, imamo sva tela. Radili smo po zakazanom dnevnom redu i ni njega nismo menjali. Dakle samo smo promenili prostorije pošto smo bili sprečeni da uđemo u prostorije gde je zakazan skup. I tu ne postoji niti jedan drugi problem, osim fizičkog sprečavanja koje je sprovedeno na nama. Dve trećine klubova je došlo ovde i izabrali smo predsednika u skladu sa zakonom.’ – zaključio je Ostoja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter