10
Fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020-FK Partizan okupljanje i pocetak priprema prolece Milorad Vucelic (C) Beograd, 12.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘JUTROS ME JE ZVAO VUČIĆ – OSTOJA I ON SE NISU ČULI ČETIRI MESECA’: Vučelić otkrio šokantne detalje! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.22 u 20:50

Predsednik Srbije nije želeo nikome da pruži podršku uoči ovih izbora.

Danas je u prostorijama kluba održana sednica SD Partizan. Fudbalski i košarkaški klub imali su protiv kandidate, Vučelića i Mijailovića. Sednica je raspuštena, a obojica su (sebe posebno) proglasili za novog predsednika.

Vučelić je prisutnim medijama otkrio kako ga je danas zvao predsednik Srbije – Aleksandar Vučić:

‘Jutros me je pozvao predsednik i rekao da on apslutno ne stoji iza kandidature Ostoje Mijailovića i da ne želi da se meša u taj proces. Ostaje pri svojim javno izgovorenim rečima, a to je da ga (prim.aut. Ostoju Mijailovića) nije čuo već četiri meseca, bez obzira na njegovu količinu poziva i poruka. Rekao je da to ne znači podršku nekom drugom, već da to znači da se njim ne može manipulisati.’ – reči su Vučelića.

0
0

10 Komentara

  1. I sejanje neizvesnosti je nacin da se JSDP ocerupa i osakati…Mislim da su Vucicu takve radnje slabost, i da bolesno uziva u tudjim patnjama… Partizan je nesto sto organski mrzi.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Jutros me je zvao“! Jel mu to ustavna nadležnost da tebe zove!?? Kakva poremećena bolesna nakaza!! Ima li ga i u začinu „C“?

    0
    0
    Odgovori
  3. Još jedan razlog za glasanje PROTIV ovog matoraca. Još ga nije sram priznati da je u stalnom kontaktu sa Vučićem PDRom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter