1
Fudbal

Kosarka-KK Partizan Koktel Ostoja Mijailovic (L) and Milorad Vucelic Belgrade, 26.06.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN DANAS BIRA PREDSEDNIKA: U trci su Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić!

Objavljeno: 12.09.22 u 12:01

Biće napeto!

SD Partizan će danas popodne dobiti novog predsednika, nakon izborne skupštine koja će se održati u 17 časova u Humskoj.

U trci za predsednika su: Milorad Vučelić, prvi čovek FK Parizan, kao i Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan.

Vučelić je donedavno bio predsednik SD Partizan, nakon što je tu funkciju preuzeo od nekadašnjeg trenera KK Partizan, Duška Vujoševića, ali mandat mu je istekao.

Milorad Vucelic (L) and Milos Vazura (R)
Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023
Beograd, 16.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Mijailović ističe da je sve urušeno i da su pod hitno potrebni novi ljudi, sa njim na čelu, koji će Partizan podići na viši nivo.

Meni ne treba nova funkcija, već želim da stabilizujem sportskom društvo i manjim klubovima, koji ne mogu da dođu do finansija, pomognemo da se takmiče. SD Partizan je upravu izabralo pre sedam godina, a mandat traje četiri godine. Tri godine smo bez izabrane uprave. Za to vreme je infrastruktura urušena do te mere, da će reflektori pasti nekome na glavu – rekao je Mijailović i dodao:

Ostoja Mijailovic Kosarkaski klub Partizan proslava 30. godina evropske titule i donatorska vecera 14.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dugovi su nenormalno veliki. Klubovi koji bi trebalo da imaju benefite od stadiona, nemaju uslove za rad. Još malo će zmije da se usele, ako ovako nastave da rade. Dok oni drže svoje fotelje, prave lične priče, u SD Partizan nema nikoga. SD Partizan je vlasnik celokupne imovine nad stadionom.

Favorit za pobedu je Mijailović koji je pre par dana izjavio da ima podršku 70 odsto klubova SD Partizan.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter