1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUM! ŽELJA MU SE ISPUNILA: Liga Petice više nije samo san, bivši as Čukaričkog ima novi klub! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.22 u 15:49

Srbin prelazi u redove francuskog velikana!

Reprezentativac Srbije, Veljko Birmančević, 2021. godine napustio je redove Čukaričkog i za cifru od 1.000.000 evra pojačao švedski Malme. Mladi ofanzivac je tada potpisao ugovor do 2024. godine, a ubrzo je zaludeo navijače ovog velikana.

Popularni Birma je za Malme nastupio 71 put, postigao je 27 pogodaka i upisao 13 asistencija. Sada je vreme da ostvari snove! Kada je napuštao Banovo brdo Veljko je istakao da mašta o transferu u neku od liga Petice.

Odjeknula je jutros vest u švedskim medijima, da je Srbin na korak od transfera u Tuluz. Brojni klubovi stali su red za njegovo angažovanje, ali francuski velikan je bio najkonkretniji. Nema vesti o tome koliko iznosi cena transfera, ni koliko će mladi as zarađivati u Tuluzu, ali Mozzart Sport saznaje da je Veljko već stigao na lekarske preglede.

https://youtu.be/1zy2s-kTk5g

Tuluz je prethodne sezone nastupao u drugom rangu takmičenja, ali se vrhunskim partijama ekspresno vratio u elitno društvo.

MALME JE NA KORAK OD LIGE ŠAMPIONA: Veljko Birmančević za HotSport!

 

0
0

1 Komentara

  1. Pa ti reče ima klub. Sad čitam „na korak“. Stoko prevarantska. Majmunčina klasična. Ti si sad faca, pa si zajebao nekog. Govedo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter