0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TSC DOMINIRAO, SPARTAK SE ‘MUŠKI POBIO’: Derbi u Subotici završen najmanje popularnim rezultatom!

Objavljeno: 26.08.22 u 23:51

Mreže su mirovale na Gradskom stadionu!

U okviru 8. kola Mozzart bet Superlige Srbije, za kraj programa planiranog za petak, snage su u Subotici odmerile ekipe Spartaka i TSC-a iz Bačke Topole.

Gostujući sastav, bez obzira na kvalitetniju i direktniju igru, nije uspeo da opravda epitet favorita koji mu je dodeljen uoči susreta. Izabranici Žarka Lazetića bili su bliži trijufmu, ali mreže oba sastava ostale su netaknute, meč je završen bez pogodaka (0:0).

Kada se detaljnije analizira utakmica, pažnja odmah odluta na prethodni duel dva tima odigran na istom mestu prošle godine, koji je završen identičnim rezultatom. Više razloga za žaljenje zbog konačnog ishoda svakako ima tim iz Bačke Topole, koji je propustio dva zicera.

Status heroja pripada čuvaru mreže Spartaka, Zvezdinom detetu, Filipu Manojlovića. Navijači kluba iz Subotice večeras ‘slave’ Manojlovića zbog dve neverovatne intervencije. Filip je najpre u prvom delu igre zaustavio Ivana Milosavljevića, koji se našao u izglednoj prilci, da bi nakon najduže pauze odbranio udarac Saše Jovanovića koji je propustio pravi zicer.

TSC je barem za kratko sačuvao treću poziciju, ali svesni su u Bačkoj Topoli činjenice da imaju identičan broj bodova kao Čukarički koji ima dva meča manje, odnosno Vojvodina od koje ekipa Žarka Lazetića ima odigran meč više. Spartak se posle sedam odigranih utakmica i 10 bodova u svom džepu nalazi na 7. mestu, u bezbednoj zoni.

Rezultati 8. Mozzart bet Superlige Srbije.

Četvrtak:

Radnik Surdulica – Vojvodina 1:1

Petak:

Mladost GAT – Novi Pazar 1:2

Radnički Niš – Napredak Kruševac 3:2

Spartak Subotica – TSC Bačka Topola 0:0

Subota:

18:00 Mladost Lučani – Voždovac

20:00 Kolubara – Čukarički

20:30 Crvena zvezda – Javor Matis

Nedelja:

17:00 Radnički 1923 – Partizan

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter