0
Evropske lige

Foto: Twitter/@juventusfcen

ALEGRI NAHVALIO KOSTIĆA: Najavio da će startovati u Đenovi! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.22 u 21:02

Stigao je reprezentativac Srbije na velika vrata u Juventus, a italijanski stručnjak od njega mnogo očekuje.

Najbolji igrač prošlosezonske Lige Evrope je već debitovao za Staru damu u pobedi nad Sasuolom od 3:0 u proteklom vikendu, kada je Vlahović sa dva pogotka obezbedio 3 boda crno-belima. Kostić je tada na terenu proveo oko pola sata, zatim je par dana kasnije i zvanično predstavljen, a sutra će u drugom kolu protiv Sampdorije u Đenovi biti u prvih 11, najavio je Masimilijano Alegri.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kostić će igrati od početka. Dobro se uklopio, on je inteligentan momak, normalno je da ume da se integriše. Igrač je koji ima šut, odlično centrira i očekujem da sa njim budemo odlični u ofanzivi“ započeo je Alegri sa hvalospevima upućenim našem reprezentativcu, pa nastavio u istom ritmu.

Fudbaler je koji odlično igra, razume fudbal, ima sjajan centaršut iz prve, dodaje loptu brzinom koja me veoma podseća na Daglasa Kostu. I on je igrač koji se bori što je veoma važno. Utakmicama se može dominirati i bez lopte. Loptom mogu da igraju i protivnici, ali je važno da kontrolišete igru“ zaključio je trener Juventusa.

Meč drugog kola između Sampdorije i Stare dame iz Torina na programu je u ponedeljak, a startovaće u 20 časova i 45 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter