0
Evrokupovi

FOTO: @crvenazvezdafk

KRAJ MAŠTANJA O TREĆEM ŠEŠIRU: Zvezda ako uđe u LŠ verovatno u teškoj grupi zbog pobede Orlova!

Objavljeno: 18.08.22 u 09:22

Crvena zvezda se sinoćsastala sa ekipom Makabija iz Haife, u okviru plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona. Aktuelni prvak Srbije prvi duel igra u Izraelu, dok će se revanš odigrati za nedelju dana na stadionu ‘Rajko Mitić’. Crvena zvezda je poražena sa 3:2. 

To je samo po sebi naškodila koeficijentu Crvene zvezde, ipak ne menja stavri mnogo. Dinamo i Rendžers su imali negativne rezultate u prvim mečevima, pa njihom plasman u Ligu šampiona nije toliko izvestan, što bi moglo da dovede crveno-bele na ivicu trećeg šešira, u slučaju njihove eliminacije.

Ipak, u Lođu, Dinamo iz Kijeva je poražen od Benfike golovima Ramosa i Žirberta, pa je teško verovati da će Ukrajinci u Portugalu moći da eliminišu favorizovane Orlove. Tako da je verovatno san Crvene zvezde o trećem šeširu i jednom garantovanom „slabijem“ rivalu na žrebu zvanično ugašen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter