0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@DynamoKyiv

ZAPAMTITE IME GONSALO RAMOS: Benfika u Poljskoj rutinirala Dinamo Kijev!

Objavljeno: 17.08.22 u 22:57

Fudbaleri Benfike su na gostovanju Dinamu iz Kijeva rutinski slavili rezultatom 0:2 i tako jednom nogom već debelo zagazili u grupnu fazu Lige šampiona. Orlovi iz Lisabona su ukrajinskom velikanu gostovali u poljskom Lođu, usled invazije Rusije na Ukrajinu, pa su Kijevljani bili samo formalni domaćini.

Do prednosti su gosti došli već u devetom minutu kada je na asistenciju fantastičnog Žoaa Marija desni bek Benfike Žilberto matirao Buščana. Nastavili su Portugalci sa napadima, ali su do sledećeg pogotka morali da čekaju pola sata, kada je na dodavanje Davida Neresa pogodio sledeći veliki projekat Benfike, Gonsalo Ramos, koji igra sjajno od starta sezone.

Bilo je nekoliko prilika sa obe strane u nastavku, ali rezultat se nije menjao. Deluje kao da je revanš u Lisabonu samo formalnost, i da će ukrajinski predstavnik morati da se zadovolji Ligom Evrope ove sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter