2
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PORAŽENA U IZRAELU: Makabi u Beograd stiže sa golom prednosti! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.22 u 22:52

Loše drugo poluvreme srpskog šampiona!

Crvena zvezda se večeras sa početkom od 21h, sastala sa ekipom Makabija iz Haife, u okviru plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona. Aktuelni prvak Srbije prvi duel igra u Izraelu, dok će se revanš odigrati za nedelju dana na stadionu ‘Rajko Mitić’.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

MAKABI HAIFA (4-3-3): Koen – Sandgren, Goldberg, Planić, Kornu – Ali Mohamed, Lavi, Šeri – Haziza, Pjero, David.

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Eraković, Dragović, Milunović, Rodić – Kangva, Kanga – Bukari, Ivanić, Katai – Pešić.


Tokom prvih 10-ak minuta meča, Crvena zvezda je izašla u visok presing, što je ekipa Makabija iskoristila i ozbiljno pritisnula srpskog rivala. Ozbiljnu priliku su stvorili domaći fudbaleri, ali je fenomenalno intervenisao Strahinja Eraković, koji je uspeo da otkloni opasnost.

U 12. minutu utakmice Bukari je uposlio Pešića, koji nije uspeo najbolje da se snađe, pa je tako ‘propala’ do tog trenutka najbolja prilika na meču.


Poveo je domaći sastav preko Pjeroa u 18. minutu utakmice. Haziza je sjajno prošao, centrirao i ispostaviće se idealno uposlio svog napadača, koji je fizički savladao Erakovića i postigao pogodak.

FOTO: FK Crvena zvezda

Uspela je Crvena zvezda da poravna rezultat u 27. minutu susreta! Šutirao je Katai sa ivice kaznenog prostora, lopta je zakačila Aleksandra Pešića, promenila pravac i završila iza leđa golmana Makabija iz Haife!

FOTO: FK Crvena zvezda

Neverovatnu priliku propustio je Bukari u 30. minutu susreta! Rodić je fenomenalno prošao po levom boku, centrirao, lopta je stigla do Bukarija, koji je sa oko 11 metara loptu poslao preko prečke.

Zaista fenomenalnu priliku propustio je Pešić u 34. minutu. Na pas Bukarija izvrsno je prevario rivala, a potom u situaciji 1 na 1, nije uspeo da savlada golmana. Mogao je to Makabi da kazni već u sledećem napadu, jer su sjajno istrčali kontru, ali je David šutirao u Borjana.

Čudesni Gejlor Kanga donosi preokret Crvenoj zvezdi! Sjajno je prošao Pešića, potom su kombinovali Bukari i Ivanić, da bi potom Kanga sa 16 metara savršenim udarcem savladao golmana rivala i doneo prednost Crvenoj zvezdi!

FOTO: FK Crvena zvezda

Na samom startu drugog dela susreta, uspeo je ponovo Haziza da pronađe Pjeroa, koji je glavom uspeo da savlada Milana Borjana i poravna rezultat. Nastavio je Makabi da preti, ali je Zvezda uspevala da se kako-tako odbrani.

Preokret Makabija režirao je čarobni surinamač Šeri. Igrao se 61. minut kada je sa oko 20 metara, prelepim udarcem ‘zamrznuo’ Borjana i doneo prednost svom timu.

Fenomenalno je intervenisao Borjan u 76. minutu susreta, kada je uspeo da osujeti ogromnu šansu fudbalera Makabija!

Najbliže izjednačenju, Crvena zvezda je bila u 85. minutu susreta, kada je Planić pomalo nespretno reagovao.

FOTO: FK Crvena zvezda

Do kraja susreta Zvezda je do izjednačenja mogla samo nakon greške Planića, ali je srpski internacionalac uspeo da ispravi svoju grešku.

Makabi Haifa – Crvena zvezda 3:2

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter