1
Evrokupovi

Igor Vujacic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 27.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VUJAČIĆ SVESTAN PARTIZANOVE KRIZE: Sve je palo na naša leđa – samo pobedama idemo na pravi put! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.22 u 15:14

Očekuje trijumf u Beogradu.


Fudbaleri Partizana će se u četvrtak sastati sa Hamrunom u provm meču plej-ofa za Ligu konferencija, na stadionu u Humskoj. Pred taj susret, medijima su se obratili trener crno-belih Gordan Petrić i fudbaler Igor Vujačić.
– Znamo koliko nam znači sutrašnja utakmica. Očekujem da ćemo pruziti dobru partiju i da ćemo slaviti, počeo je Vujačić i dodao:

– U teškoj smo situaciji, sve je palo na naša ledja, ali samo pobedama možemo da izadjemo iz krize. Nadam se da ćemo sutra krenuti sa pobedom, zaključio je Vujačić.

Da li će Partizan proći u Ligu konferencija?
  • Da (66%, 514 Glasova)
  • Ne (34%, 269 Glasova)

Ukupno glasalo: 783

Loading ... Loading ...

Sa druge strane, Petrić je pričao i o potencijalnim pojačanjima, kao i onome što prema njegovim rečima fali ovom Partizanu.
– Želim da pojačam sredinu terena i da imam balans u izboru igrača. Sigurno da nam je potrebno 2 igrača na sredini terena kako bismo odmarali neke igrače, ali ono što bih ja voleo da u ovom trenutku, to je da se igrači potpuno opuste i da razmišljaju o svom poslu. Da iz dana u dan napreduju i da rade ono što najbolje rade, rekao je Petrić.

Gordan Petrić
Molim da me više ne podržava!

0
0

1 Komentara

  1. Jbg..a na cija ledja da padne..jedino uprAVa da PADNE kada vec nece da stane..iza vass moy Vujke, pustili su vas niz vodu k’o poslednje ..?!!!! UPR AV A NAPOLJE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter