Gordan Petric Albert Nadj Mladost GAT - Partizan Superliga Srbije, Super, Liga 14.8.2022. Aug. 14. Novi Sad Srbija photo: Miroslav Todorovic/STARSPORT
in ,

TRENER PARTIZANA PRIČAO O POJAČANJIMA: Evo koga sve žele crno-beli! (VIDEO)

Aktivni su na tržištu.

Trener Partizana Gordan Petrić održao je konferenciju za medije pred prvi duel plej-ofa za Ligu konferencija, koji srpski šampiona igra protiv Hamruna sa Malte. Po završetku uvodnog izlaganja, Petrić je dobio pitanje i o tome šta bi on promenio u timu, a strateg srpskog vicešampiona, otkrio je svoje planove. Želim da pojačam sredinu terena i da imam balans u izboru igrača. Sigurno da nam je potrebno 2 igrača na sredini terena kako bismo odmarali neke igrače, ali ono što bih ja voleo da u ovom trenutku, to je da se igrači potpuno opuste i da razmišljaju o svom poslu. Da iz dana u dan napreduju i da rade ono što najbolje rade, počeo je Petrić.  
Da li će Partizan proći u Ligu konferencija?
  • Da (66%, 514 Glasova)
  • Ne (34%, 269 Glasova)

Ukupno glasalo: 783

Loading ... Loading ...

Potom je istakao da nije lako dovesti igrača kada počnu prvenstva i da je to uglavnom neko ko je nezadovoljan ili se vratio iz povrede. Zaključio je da će Partizan biti pažljiv sa tim, a ako ne dođu planirana pojačanja, ovi momci će morati da guraju do kraja.

– Ja sam bio u koži funkcionera, vrlo je teško dovesti igrača kada počnu prvenstva. To opet mora da se namesti, ali ja nisam za igrače samo da budu samo na broju, već da mogu odmah sutra da mi pomognu. Ljudi rade već nekoliko nedelja i meseci da dovedu te igrače, ali je vrlo teško sada dovesti igrače. To mora biti neki igrač koji je nezadovoljan, koji je višak, koji se vratio iz neke povrede. Vrlo je teško, moramo da budemo pažljivi s tim. Ako ne dođe, moramo da se snalazimo i da ovi momci guraju do kraja, zaključio je Gordan Petrić.

Diskusija

Odgovorite
  1. Ma ova impotentna uprava mora da leti napolje. Vidite šta uradiše od našeg partizana. Ilijev na vreme pobegao

  2. Daj bre, dosta vise demaqoqiye, NAMA su sada potrebna POJACANJA U SPONZORIMA, posebno u GENERALNOM SPONZORU KLUBA jacine gasspROMa, a najvise nam je potrebno OZBILJNO POJACANJE NA MESTU KOMPLETNE UPR AV E I U SPORTSKOM SEKTORU, posto je ova sezona izgubljena, poput prethodne i prethodne itd itd!!!
    PS..a Zeljku Panticu zelim srecan rad i da nastAVi sa podrskom, kako pETRICU, tako i uprAVi i njenom naLoqodAVcu..!!!!!

  3. Daj bre, dosta vise demaqoqiye, NAMA su sada potrebna POJACANJA U SPONZORIMA, posebno u GENERALNOM SPONZORU KLUBA jacine gasspROMa, a najvise nam je potrebno OZBILJNO POJACANJE NA MESTU KOMPLETNE UPR AV E I U SPORTSKOM SEKTORU, posto je ova sezona izgubljena, poput prethodne i prethodne itd itd!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PETRIĆ PRED HAMRUN UPUTIO OŠTRE REČI MISTERIOZNOJ OSOBI: Molim da me ne podržava više toliko! (VIDEO)

SVI SU ČEKALI OBJAŠNJENJE: Evo zašto Srbija ima novi grb na reprezentativnom dresu! (FOTO)