1
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

PETRIĆ PRED HAMRUN UPUTIO OŠTRE REČI MISTERIOZNOJ OSOBI: Molim da me ne podržava više toliko! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.22 u 13:10

Nije želeo da otkriva na koga misli.

Fudbaleri Partizana pokušavaju da se izdignu iz ogromne rezultatske krize sa starta sezone. Novi trener Gordan Petrić, nije imao mnogo vremena za trening, uspeo je da povede tim do pobede nad Mladosti GAT, a sada ga očekuju izazovi u Evropi.

Da li će Partizan proći u Ligu konferencija?
  • Da (66%, 514 Glasova)
  • Ne (34%, 269 Glasova)

Ukupno glasalo: 783

Loading ... Loading ...

Partizan će se u plej-ofu za Ligu konferencija sastati sa ekipom malteškog Hamruna, dok se prvi susret igra u četvrtak u Humskoj. Pred taj duel, strateg crno-belih, održao je i konferenciju za medije.

– Već smo odigrali jednu utakmicu, gde smo imali jedan trening pre nje, sad smo imali dva treninga, sutra imamo utakmicu koja generalno nije uopšte naivna. Moramo da uradimo par domaćih zadataka da bismo bili bolji od ekipe koja je odigrala već šest utakmica u Evropi i nadam se da su se momci u ova 23 dana podigli što se tiče neke psihičike barijere koju su imali i nadam se da će pružiti svoj maksimum, počeo je Petrić.

Potom je dobio pitanje, da li je meč sa Hamrunom najbolji način za izlazak iz krize, na šta je Petrić imao spreman odgovor.

– To sigurno kao što verovatno znate mi u nedelju ne igramo protiv spartaka imamo sutra utakmicu i u sledeći četvrtak ako se budemo plasirali i pružili bolju igru nego u zadnjoj utakmici sigurno da će momci izaći iz te krize ali ono što ja njima mogu da kažem i rekao sam im ja sam u karijeri imao dva puta ovakvu situaciju i nekada je lako nekada nije ali samo jednostavnim stvarima mogu izaći iz krize.

Petrić je u jednom momentu poslao poruku misterioznoj osobi, da ga više ne podržava toliko.

– Ja bih zamolio njega da me ne podržava više toliko jer nisam zaslužio, dosta je bilo ova 2-3 dana. I pored toga možda što sam i zaslužio to, moji drugari i ja smo mu pomogli kada mu je bilo najteže, ali spremni smo da mu opet pomognemo i da ga izvedemo na pravi put. Lopta je okrugla, nekad postane četvrtasta, mi treba da je vratimo da bude okrugla, zaključio je Petrić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter