0
Evropske lige

FOTO: Man Utd

TEN HAG NAKON DEBAKLA: ‘Odgovornost je moja – Potrebna su pojačanja!’

Objavljeno: 13.08.22 u 23:04

Navijači mu ovo neće lako oprostiti!

Mančester junajted je doživeo debakl na gostovanju Brentfordu, poraženi su sa 4:0, a nakon meča trener Ten Hag rekao je:

‘Moja je odgovornost da pružim objašnjenje za ovaj rezultat. Očigledno je da je naš nastup bio vema loš. Kada pravite ovakve greške ne možete da osvojite bodove. Na terenu treba da preuzimamo odgovornost, na da pravimo ovakve greške na najvišem nivou. Moramo da vratimo samopouzdanje i da se izborimo sa ovim razočaranjem. Treba da budemo spremni za bitke kao individualci i kao tim. Trenutno stvari nisu dobre – moramo da motivišemo jedni druge.’

Konferencija naravno nije mogla da prođe bez pitanja o potencijalnim pojačanjima.

‘Jasno je da su nam potrebna pojačanja, ali trenutno ne želim da mislim o tome. Igrači koje imamo su dobri i moraju da budu bolji od ovoga što su prikazali protiv Brentforda. Video sam neke dobre stvari na početku sezone, ali ovaj rezultat me je razočarao. Žao mi je navijača – podržavaju nas koliko god mogu, a mi smo ih izneverili. Moja odgovornost je najveća!’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter