0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

REPREZENTATIVCI SE OPROSTILI OD TEODOSIĆA: Jokić i Micić predvode ekipu – „Ostaće pesma i uspomena, na Tea kapitena“! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.22 u 20:33

Čekaju nas novi dani…

Prošlo je već više od 24 sata od trenutka kada se saznalo da Miloš Teodosić neće nastupiti na narednom Evrobasketu, prema odluci selektora Svetislava Pešića. Način na koji je sama informacija plasirana definitivno ne priliči jednom velikanu srpske košarke, kao i stubu reprezentacije u prethodnih 15 godina, ali se sa njom moramo pomiriti.

Mnogi igrači pružili su javno, podršku doskorašnjem kapitenu, a koliko svi vole svog vođu, videlo se i na snimku i na oproštajnoj žurci koju je Teodosić organizovao.

Jednoga dana žaliće mnogi što ga više nema, ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena, čulo se nekoliko puta, a sve ovo u glas, pevali su Jokić Micić, Gudurić, Milutinov, kao i ostatak reprezentacije.

Na žurci je bila prisutna i supruga Miloša TeodosićaJelisaveta Orašanin Teodosić, koja se na Instagramu oglasila još jednom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter