0
Košarka

Jelisaveta Teodosic Orasanin Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

TEOVA SUPRUGA SE PONOVO OGLASILA: Objavila je čuveni snimak koji je mnogima vratio sećanja! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.22 u 20:21

Veliki deo Srbije je i dalje uzrujan.

Odluka selektora košarkaške reprezentacije Srbije Svetislava Pešića, da nakon samo nekoliko dana treninga precrta doskorašnjeg kapitena Miloša Teodosića, šokirala je mnoge. Razočarani navijači pružaju mu podršku, dok se oglasilo i nekoliko kolega iz reprezentacije, koji su mu nedvosmileno poslali posebnu poruku.

Među svima njima, naravno, bila je i Miloševa supruga – glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić, koja je odmah po objavi ove vesti pružila podršku svom voljenom. Ona se takođe oglasila i danas, kada je na svom Instagram profilu podelila video na kome Marko Simonović, Stefan Birčević, Nenad Krstić i Dušan Ivković pričaju o mađioničaru pod obručima.

– Kad se igra sa Teom, on te napravi 30% boljim nego što jesi. Eto to se dešava. Protrčiš kroz reket i doibiješ pas, ostaneš sam dobiješ pas. Nema šanse da zakasni lopta, da te ne vidi, bili su saglasni Birčević i Simonović.

FOTO: Instagram/Screenshot

– Zaslužio je sve to iako nije baš neki preterani radnik, ali neverovatan talenat, rekao je bivši kapiten Srbije Nenad Krstić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter