1
Košarka

Milos Teodosic Srbija - Izrael Serbia - Israel 24.2.1019. Februar 24. 2019. Beograd, Srbija, (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

TEODOSIĆ PRECRTAN SA SPISKA: Pešić menja kapitena Orlova! (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.22 u 16:12

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić odlučio je da precrta kapitena Miloša Teodosića za predstojeće mečeve sa Grčkom i Turskom u kvalifikacijama za Mundobasket, kao i za predstojeći Eurobasket, prenosi Mozzart Sport.

Teodosić je već deceniju i po jedan od najboljih evropskih plejmejkera, ali je prekaljeni strateg popularni Kari odlučio da više na njegove usluge ne računa kada je nacionalni tim u pitanju. Da li Pešić ima neke taktičke zamisli u koje se Teodosić ne uklapa ili je razlog neke druge prirode, vreme će pokazati.

 

0
0

1 Komentara

  1. Licno smatram da Bogdan Bogdanovic (koga nazalost nema na spisku) jedino moze da preuzme ulogu lidera u ovoj reprezentaciji. Da ne govorim o njegovom sutu za dva i tri, vodenju lopte, sigurnosti koju ima i ono sto je najbitnije mentaalitetu pobednika. On je to vezivno tkivo! Svi ostali sa spiska su odlicni igraci i dobro je uvoditi one mlade na koje bi tim mogao da se osloni u buducnosti. No, NBA liga je za reprezenatativni sport katastrofa, posto su uglavnom igraci preumorni, znamo da in retko pustaju, pa stoga i ne mozemo ocekivati da ih gledamo u reprezentaciji. Princip je da sto vise NBA igraca to formiranje reprezentacije biti problematicnije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter