0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ PRED NOVI PAZAR: ‘Na meču sa Partizanom su bili izvanredni – Bićemo na maksimumu!’

Objavljeno: 05.08.22 u 12:21

Novi Pazar nakon senzacije u prošlom kolu sada gostuje u Bačkoj Topoli.

TSC će na svom stadionu dočekati ekipu Novog Pazara u okviru 5. kola Superlige Srbije. Ovu rundu domaćeg šampionata neće igrati ‘večiti rivali’, jer su mečeve odložili zbog obaveza na Evropskoj sceni. Uoči duela sa Novim Pazarom, trener Žarko Lazetić je rekao:

Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Pazar je u prve četiri utakmice pokazao da se izuzetno brzo prilagođava protivniku. Na meču sa Partizanom su bili izvanredni u niskoj zoni i odradili su defanzivno savršenu utakmicu. Oni su jedina ekipa kojoj je uspelo da ih u poslednje tri godine dva puta pobedi. Protiv ostalih rivala su igrali drugačije i potvrdili su da se lako adaptiraju na razne stilove igre i da to uspešno rade. Verovatno će tu taktiku imati i na meču protiv nas, ali mi ćemo biti na svom terenu i gledaćemo da procenićemo kakva će biti naša sezona. Bićemo na svom maksimumu i njih ćemo, kao i svakog protivnika, pokušati da nateramo da se prilagodi nama tako da mi kontrolišemo utakmicu!’ – rekao je Lazetić i potom dodao:

FOTO STARSPORT:

‘Pripremamo se za jednu od najvažnijih utakmica na našem terenu u ovoj polusezoni. Nema opuštanja, svesni smo koliko su opasni i neće nas zavarati trenutno stanje na tabeli ni to sto su izgubili tri utakmice!’ – zaključio je Žarko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter