0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

NASTAVAK CRNE SERIJE ZA NIŠLIJE: TSC ubedljiv protiv Radničkog! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.22 u 20:56

Radnički posle prva četiri kola ima svega jedan bod, ali i utakmicu manje, dok je TSC trenutno na visokom trećem mestu.

Ekipa iz Bačke Topole je slavila u Nišu rezultatom 3:0, pogocima rezerviste, Juga Stanojeva u 46, Stefana Vukića u 76. i Josipa Čalušića u poslednjem minutu sudijske nadoknade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Prvo poluvreme završeno je bez golova, gledali smo rovovsku bitku dve ekipe koje pretenduju za mesta koja vode u kvalifikacije za evropska takmičenja. Radnički je izgledao za nijansu bolje u prvom delu igre. Videli smo i jednu prinudnu izmenu kod gostiju u 41. minutu meča kada je Antonić morao van terena, a zamenio ga je Stanojev.

Upravo je Stanojev bio strelac na startu drugog dela igre, zatim je Radnički olakšao gostima, tako što su crvene kartone dobili Pejović u 65. i Gaku 4 minuta kasnije. Zatim je krenuo logičan sled događaja, ekipa iz Niša je bila vidno iscrpljena posle 120 minuta i penala sa Gzirom, još sa dva igrača manje. Prvo je prednost duplirao Vukić u 76, a zatim Čalušić i dotukao domaćina u sudijskoj nadoknadi.

Radnički je do sada poražen na Marakani (4:0) i u Nišu od TSC-a (2:0), a jedini bod upisao je na meču sa Partizanom (3:3). Takođe, Meraklije su na penale ispale od Gzire u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca.

TSC je sa druge strane odlično startovao sezonu i osvojio 8 bodova u prva četiri kola, prvo je iznenadio Čukarički na Banovom Brdu i slavio sa čak 4:1, zatim i odigrao dve nerešene utakmice sa Javorom i sa Partizanom u Humskoj (oba meča završena 0:0) i sada slavio u Nišu (2:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter