0
ATP

FOTO: Twitter/@NickKyrgios

KIRJOS ODBIO FEDERERA: ‘Jasno šta je meni najvažnije – Tenis nema prioritet!’

Objavljeno: 05.08.22 u 13:55

Nik Kirjos konačno pokazuje svoju ‘mekšu’ stranu!

Navikao nas je kontraverzni australijanac da od njega uvek očekujemo samo ‘tvrdu’ priču. Uvek bez emocija prema drugima, spreman na rasprave i sukobe. Ipak, nešto se promenilo! Prvo je stao na Novakovu stranu nakon celokupnog ‘haosa’ u Australiji, a sada je odlučio da potrebe svojih bližnjih stavi ispred svoje karijere.

Naime, Rodžer Federer organizuje Lejver kup, a na istom se trebao naći Nik, koji je ipak odbio taj poziv.

(191115) — LONDON, Nov. 15, 2019 (Xinhua) — Roger Federer of Switzerland celebrates after winning the singles group match against Novak Djokovic of Serbia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 14, 2019. (Xinhua/Han Yan)

‘Imati Soka je pozitivna stvar, ali treba nam neko da pomogne u dublu. Potreban nam je dobar server, jer bez dubla biće nemoguće pobediti. Razlog zašto ne igram ove godine je moja devojka. Nije mnogo putovala ranije, sada bez prestanka to radimo dva i po meseca, tri i po meseca, ako računamo i US open. To je previše. I ona ima porodicu, imam i ja svoju, a ni majka mi nije baš dobro. Koliko god da volim Lejver kup, ne želim da ga stavim na prvo mesto, iako Džek Sok još uvek pokušava da me ubedi. Jasno je šta su mi najvažnije stvari u životu. Tenis nema prioritet!’ – rekao je Kirjos!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter