0
ATP

FOTO: Instagram/k1ngkyrg1os

KIRJOS ODUSTAO: Ništa od novog okršaja tenisera iz Australije sa Novakom Đokovićem

Objavljeno: 03.08.22 u 09:15

Odlučio je da ne želi da igra.

U ovom momentu nije poznato da li će Novak Đoković dobiti izuzeće i nastupiti na Australijan openu, ali je jasno da će nastupiti na Lejver kupu, koji se ove godine održava u Londonu u ‘O2 areni’ od 23. do 25. septembra, gde će tim Evrope igrati protiv tima Sveta.

U timu Evrope će se pored šestog igrača sveta naći Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer, kao i još jedan član takozvane ‘velike četvorke’ Endi Mari. U tom timu će biti još dvojica igrača, do ukupno šest, dok će sa druge strane biti mnogo slabiji sastav, barem na papiru, koji će činiti Feliks Ože Alijasim, Tejlor Fric, Dijego Švarcman i Džek Sok.

Dva imena iz tog tima će takođe naknadno biti objavljena, a mnogo su očelivali da će na tom spsiku biti Nik Kirjos. Ipak, australijski teniser je dobio poziv, ali je odlučio da isti ne prihvati

– Nema Lejver kupa za mene ove godine. Želeo sam da svi znate. Potrebno mi je da provedem to vreme sa svojom porodicom i prelepom devojkom, poručio je Kirjos.

Pored toga, Kirjos je uspešno započeo ‘američku turneju’ u okviru pripreme za US open, pošto je stigao do trofeja na turniru u dublu u Atlanti, a uspešno je započeo i ATP turnir u Vašingtonu, gde je bio bolji od Markosa Đirona sa 6:3, 6:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter