0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SUSPENZIJA MILANA RODIĆA MOŽDA GENIJALAN POTEZ: Levi bek crveno-belih se namerno „očistio“!? (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.22 u 23:40

Povremeni reprezentativac Srbije požuteo dva puta u svega nekoliko sekundi.

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona savladali Pjunik rezultatom 5:0, pred više od 40.000 ljudi na stadionu Rajko Mitić. Ovaj meč zasigurno je obeležila maestralna partija Osmana Bukarija, koji je postigao het-teik, golovima u 29, 44. i 70. minutu. Pored njega, mrežu gostiju zatresli su još Kangva u 33. i mladi Stefan Mitrović u 78. minutu meča.

Ipak, mala neprijatnost se desila u samom finišu meča, kada je u svega nekoliko sekundi, levi bek domaćih, Milan Rodić, dva puta u kratkom vremenskom periodu požuteo, i tako ostavio blagi gorak utisak navijačima crveno-belih, ili da li je?

Naime, postoji mogućnost da Rodić svestan da je dvomeč, i pored floskula koje će se plasirati da još ništa nije rešeno, defakto gotov, pa je verovatno želeo potpuno da se očisti od žutih kartona pred doigravanje i daleko važnije susrete, sa najverovatnije Makabijem koji je deklasirao Apolon u Izraelu, pa samim tim nezamenjivi levi bek tima Dejana Stankovića, namerno zaradio isključenje.

Bilo kako bilo, odgovor na ovo pitanje zna samo sam bivši igrač OFK Beograda, a na nama ostaje da spekulišemo da li je bilo namere u dobijanju druge javne opomene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter