0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/mhfootballclub

AKO ZVEZDA PROĐE PJUNIK, NAJVEROVATNIJE IDE NA IZRAELCE: Makabi samleo Apolon – crveno-beli će morati da se paze!

Objavljeno: 03.08.22 u 20:57

I više nego ubedljiv trijumf.

Fudbaleri Makabija iz Haife su u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona savladali kiparski Apolon sa 4:0. Izraelci su bili sigurni od samog starta, a potpuni raspad gostiju, videli smo nakon crvenog kartona za srpskog fudbalera Vukašina Jovanovića.

Makabi je poveo autugolom, koji je delo Pejbernesa u 38. minutu. Minimalnim rezultatom završilo se prvo poluvreme i pored mnogobrojnih šansi domaćih. Ipak, u nastavku igre, naplatilo se domaćima za propušteno iz prvih 45 minuta, pa su postigli 3 gola.

U 54. minutu strelac je bio Muhamed, dok je 6 minuta kasnije Vukašin Jovanović dobio drugi žuti karton, pa su gosti ostali sa 10 igrača na terenu. U 62. minutu Muhamed je to iskoristio i pogodio za 3:0.

Nastavio je Makabi da napada, a konačan rezultat postavio je Pjerot u 79. minutu, kada je bio precizan za 4:0.

Deluje da Apolon i nema prevelike šanse u revanšu koji se igra na Kipru, ali su u fudbalu čuda moguća, pa ne treba suditi ranije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter