0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

PONOĆNA DETONACIJA NAKON PETARDIRANJA: Zamena Milanu Rodiću stiže na Marakanu!

Objavljeno: 03.08.22 u 23:51

Najbolji epilog za navijače crveno-belih!

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona savladali Pjunik rezultatom 5:0, pred više od 40.000 ljudi na stadionu Rajko Mitić. Ovaj meč zasigurno je obeležila maestralna partija Osmana Bukarija, koji je postigao het-teik, golovima u 29, 44. i 70. minutu. Pored njega, mrežu gostiju zatresli su još Kangva u 33. i mladi Stefan Mitrović u 78. minutu meča.

Ipak, to nije sve, jer kako javlja MozzartSport, na največi stadion u Srbiji stiže i ponoćno pojačanje, Irakli Azarovi, gruzijski reprezentativac i doskorašnji fudbaler Dinama iz Batumija. Dvadesetogodišnji fudbaler se najbolje snalazi na poziciji levog beka, i doneće dubinu u rotaciji, jer Milan Rodić već pola decenije igra bez adekvatne zamene.

Visina obeštećenja je 300.000 evra, ali i 20% od buduće prodaje Gruzijca. Kada smo već kod Rodića, on je ranije ove večeri zaradio pomalo naivno, ali i genijalno, isključenje, koje možete pogledati OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter