0
Domaći fudbal

Stadion Radnik Surdulica ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 Radnik v Partizan Surdulica, 21.03.2022. foto: Starsport.rs ©

NOVI TRENER PREUZIMA RADNIK: Bivši strateg Vojvodine stiže u Surdulicu – nadaju se boljim rezultatima!

Objavljeno: 02.08.22 u 18:54

Potvrđeno je iz kluba.

Nakon lošeg starta sezone, FK Radnik iz Surdulice odlučio je da se rastane sa Aleksandrom Lintom, koji bi prema najnovijim informacijama trebao da preuzme Mladost GAT. Surduličani su dobro odmerili situaciju, pa su za novog šefa stručnog štaba postavili Dragana Radojičića.

On je potpisao ugovor do kraja sezone, dok će mu prvi pomoćnik biti Nikola Stojanović, koji je nakon otkaza Linti, vodio mečeve protiv Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde.

Poslednji klub koji je Radojičić trenirao bila je Vojvodina prošle godine, dok je u karijeri bio trener i Novog Pazara, Sutjeske, Kolubare, Rada i Proletera…

Radnik je u do sada odigrana 4 kola u Mozzart Bet Superligi Srbije zabeležio čak 3 poraza i jedan remi, što ih je dovelo do poslednjeg mesta na tabeli. Surduličani će u narednom kolu dočekati Kolubaru iz Lazarevca, a svi u klubu nadaju se boljim rezultatima.

Head coach Dragan Radojicic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 07.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dragan Gaga Radojičić, novi je šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice. Poslednji klub koji je vodio trener Radojičić je Vojvodina u prosloj sezoni, a pre toga je iskusni trener izmedju ostalog vodio Novi Pazar, Sutjesku i Proleter iz Novog Sada. Ugovor je Dragan Radojičić potpisao do kraja sezone a prvi pomoćnik u njegovom radu ostaje Nikola Stojanović koji je vodio utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca i Crvene Zvezde, napisali su iz kluba na zvaničnom profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter