0
Domaći fudbal

FOTO: Mozzart

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Prva smena trenera u Superligi – prošla su samo 2 kola!

Objavljeno: 19.07.22 u 11:27

Ni malo nisu zadovoljni.

Prema saznanjima HotSporta, Aleksandar Linta je smenjen sa mesta trenera Radnika iz Surdulice. Razlog za ovu odluku su loši rezultati i mnogo primljenih golova, uprkos lakom rasporedu na startu sezone.

Radnik je u prvom kolu odmerio snage sa novajlijom u elitnom rangu takmičenja, ekipom novosadske Mladosti GAT. Nakon poraza na domaćem terenu rezultatom 1:2, Surduličani su se nadali da će stvari krenuti u boljem smeru u nastavku. Ipak, onda je usledio novi kiks.

Aleksandar Linta Crvena Zvezda – Vozdovac, Superliga, Super liga Srbije, titula, trofej, dodela pehar prvenstvo May, 22. 2022. Belgrade Serbia.
22.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na meču u Subotici, Spartak je lako savladao Radnik sa 2:0 i tako zapečatio sudbinu Aleksandra Linte na klupi Surduličana. Linta je pre Radnika trenirao Voždovac sa kojim je imao sjajnu sezonu, a plan je bio da i sa novim timom učini isto, no ipak, izgleda da se kockice nisu poklopile.

Prema našim saznanjima, Radoslav Batak i Slavoljub Đorđević su glavni kandidati da ga zamene na klupi Radnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter