1
Domaći fudbal

Aleksandar Linta Crvena Zvezda - Vozdovac, Superliga, Super liga Srbije, titula, trofej, dodela pehar prvenstvo May, 22. 2022. Belgrade Serbia. 22.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IRONIJA SUPERLIGAŠKE VRTEŠKE: Dobio otkaz posle dva kola, pa ga zaposlio novajlija u najjačem rangu!

Objavljeno: 02.08.22 u 11:31

Činio je čuda prošle godine sa Voždovcem, ali na jugu prosto nije kliknulo.

Aleksandar Linta, doskorašnji trener Radnika iz Surdulice, koji je otpušten posle svega dva kola fudbala ove sezone, nije dugo čekao na novi angažman, pa će od naredne runde srpskog najjačeg ranga fudbala, biti šef struke novopečenog Superligaša, Mladosti GAT, javlja Mozzart Sport.

Njemu se prilika za posao otvorila, nakon što je sinoć sa klupe tima sa Novog naselja smenjen Branko Žigić, koji je doveden neposredno pre početka priprema za ovu sezonu, uprkos četiri osvojena boda u ni malo lakom rasporedu na startu sezone.

Polako postaje trend da u Superligi Srbije postaje teže zadržati posao nego na klupi nekog od najvećih evropskih timova, ipak Linta je definitivno pokazao prošle sezone da je trener koji može da izvuče maksimum iz igrača, kada je sa jednim od najmlađih timova u ligi bio nadomak plasmana u evropske kvalifikacije.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter