0
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić

OGNJEN MITROVIĆ ZA HOTSPORT: Govorio je o sjajnom startu sezone, zašto je izabrao baš Spartak, kao i koje su njihove ambicije!

Objavljeno: 01.08.22 u 16:32

Spartak doživljava renesansu na startu ove sezone!

Prethodna godina nije bila baš plodonosna za ekipu subotičkog Spartaka. Određene promene u timu tokom leta, učinile su da ekipa sada mnogo bolje izgleda i tako podseti na one dane, kada je gostovanje u Subotici bilo izuzetno ‘neprijatno’ za svakoga, dok se njihovom dolasku u goste niko nije preterano radovao. Jedan od glavnih protagonista odličnog starta sezone Spartaka jeste Ognjen Mitrović. On je u Suboticu stigao nakon timski veoma loše sezone u Proleteru, koji je ispao iz lige, ali je sjajnim partijama na individualnom nivou uspeo da skrene pažnju na sebe.

‘Nažalost prošla sezone nije završena na način na koji sam očekivao i zbog toga mi je žao. Fudbal je takav da mora da se ide dalje i poziv od ekipe sa tradicijom kao što je Spartak nisam mogao da zanemarim. Bilo je još klubova u opticaju, ali ideja kluba koja mi je predstavljena i veličina kluba su mi olakšali izbor i tako sam se odlučio za Spartak.’ – rekao je popularni Doca u razgovoru za HotSport.

Novi Sad 24.07.2022 Fudbalska utakmica Mozzart Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica
Baraye Yves
Stadion:Karadjordje
Foto:Nenad Mihajlovic

Kako i sam kaže, svi u klubu su veoma optimistični i nadaju se nastavku sjajnih rezultata.

‘Spartak prošle sezone se jeste mučio, ali ovo je nova sezona, nova prilika za dokazivanje svima i smatram da za sada pokazujemo da smo ekipa koja igra jedan lep fudbal i koja može dosta toga ove godine. Mislim da su ljudi iz kluba, kao i stručni štab, pozitivnog mišljenja u vezi starta sezone i da se svi nadamo da ćemo nastaviti u ovom ritmu.’

FOTO: Jelena Grlić

Spartak je do sada zabeležio dve pobede i dva remija, a primili su samo jedan pogodak. Kako Mitrović igra u zadnjoj liniji, nije tajna da takav učinak imponuje.

‘Moram biti zadovoljan, pogotovo jer smo jedini gol primili iz penala!’

Rano je još uvek pričati o tome šta će biti do kraja prvenstva, ali jedno je sigurno – ambicije Spartaka su najvišem nivou.

‘Cilj nam je da što duže igramo na ovom nivou, da što duže budemo disciplinovani u igri i uporni jer tada rezultati neće izostati. Rano je još uvek pričati o poziciji na kraju sezone ali sigurno je da je najbitnije izboriti se za plejof, a onda je sve moguće.’ – zaključio je Mitrović.

Spartak u narednom kolu očekuje teško gostovanje ekipi Čukaričkog na Banovom brdu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter