1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STOLICA ZADOVOLJAN PRIPREMAMA: Jedna greška je presudila – glavni utisak je da su svi zdravi!

Objavljeno: 02.07.22 u 22:25

Sumirao je utiske nakon meča sa Fenerbahčeom.

Fudbaleri Partizana su u poslednjem pripremnom meču poraženi od strane turskog velikana Fenerbahčea sa 0:1. Utakmicu je obeležio veliki kiks Nemanje Stevanovića u 2. minutu, nakon čega je protivnik lako poveo. Nakon ovog susreta, svoje utiske o pripremama izneo je trener crno-belih Ilija Stolica.

Pre svega, moramo da budemo zadovoljni da smo završili utakmicu, ja se nadam, da su svi zdravi. Videli ste sa koliko smo problema odradili ove pripreme, imali smo opet samo šest igrača koji su mogli da uđu kao zamenu. Tako da je to prvi i glavni utisak da su zdravi svi, počeo je Stolica a potom se osvrnuo na Fenerbahče:

– Jak, veliki protivnik. Mislim da su ovo utakmice iz kojih možemo da dobijemo veliku korist, i ono što iskustvo govori je da će nas upravo ovakvi protivnici čekati u nekim završnim fazama i grupnim takmičenjima.

Za sam kraj, Stolica je pričao i o ambijentu, a zaključio je i da se neke stvari moraju promeniti i popraviti.

– Izuzetan ambijent. Videli ste pune tribine, dosta navijača Fenera, iz tog ugla sam zadovoljan kako su igrači odgovorili na neke zadatke. Naravno, protivnik je bio taj koji je u nekim situacijama diktirao neke stvari, koje možemo i moramo, i popravićemo. Tako da sve u svemu kad se sumira, mislim da je jako korisna provera sa dosta dobrih stvari. Šteta što je jedna greška presudila u ovom trenutku, međutim zadovoljan sam.

Trener crno-belih, mora da bude zadovoljan pripremama, jer kako kaže odradili su ih sa malim brojem igrača.

– Mislim da kada se sve sagleda, pripreme, način na koji smo ih odradili, sa brojem igrača s kojim smo ih odradili, moram da budem zadovoljan, zaključio je Ilija Stolica.

0
0

1 Komentara

  1. Kad usavrše ovo vraćanje lopte golmanu, niko im ništa neće moći, do tada uživajte, glupost je vrlina,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter