0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN IZGUBIO ZBOG NOVOG KIKSA GOLMANA: Nakon Popovića, obrukao se i Stevanović – Fenerbahče iskoristio propust! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.22 u 20:22

Bio je to prelomni momenat.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Fenerbahčea u sklopu priprema za predstojeću sezonu. Izabranici trenera Ilije Stolice su nakon katastrofalne greške golmana Nemanje Stevanovića, primili pogodak već u 2. minutu, a taj rezultat bio je i konačan.

Vicešampion Srbije, ponovo je previše kombinovao u odbrani, pa je nakon jedne povratne lopte, Stevanović pokušao da je ispuca ka protivničkoj polovini. Ipak, na tom putu mu se isprečio Valensija, koji je lako stigao do pogotka. Podsećamo, na utakmici protiv Kluža, koju je Partizan takođe izgubio sa 1:0, mladi čuvar mreže Aleksandar Popović praktično je poklonio pogodak protivniku.

Crno-beli su u nastavku meča na sve načine pokušavali da dođu do pogotka, ali im to nije pošlo za rukom. Dobru priliku u prvom poluvremenu imao je Natho, kada je nakon greške fudbalera Fenerbahčea Andrade uzeo loptu i prosledio je do Izraelca. On je šutirao sa oko 20 metara, ali je golman turske ekipe bio na visini zadatka.

Do poluvremena napadali su i Turci, ali je Stevanović ovog puta vrlo dobro reagovao. Prvo je odbranio šut Brume, a potom i Valensije, strelca gola za Fenerbahče. Možda i najveću šansu za Partizan, propustio je novajlija Andrade u 48. minutu. Nakon greške fudbalera Fenerbahčea, lopta je došla do Andradea, koji je nadmudrio 2 fudbalera protivničke ekipe i šutirao, dok je lopta završila pored gola.

Do kraja susreta, videli smo nešto sporiju igru, pa je bez većih uzbuđenja utakmica završena rezultatom 1:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter