0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN NAKON TRIJUMFA: Utisci su fenomenalni – sudija je unosio nervozu, zato sam reagovao! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.22 u 21:27

„Vidi se da momci rade.“

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Brava rezultatom 2:1 na prvom kontrolnom meču u Sloveniji, a mnogo razloga za osmeh i zadovoljstvo posle utakmice imao je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković.

Utisci su fenomenalni i ovo je pokazatelj da momci rade i da se ponašaju dobro. Za prvu kontrolnu utakmicu posle sedam dana, rekao bih da sam prezadovoljan. Videlo se i da je umor prisutan, ali to je normalno i ne bih da se ponavljam kao svi treneri. Kad igraš za Zvezdu, onda i na prijateljskim utakmicama treba da ostaviš jak i dobar utisak. Neko je odigrao 45, neko 60, neko 30, ali ćemo nadoknaditi minute za sve. Imamo još tri dobre kontrolne utakmice, nastavljamo u istom ritmu. Da se malo odmorimo i da nastavimo sa dobrim radom. Sudija je unosio nervozu, primetio sam da igrači mogu da dobiju žuti ili crveni karton, tako da sam reagovao da bih to sprečio, počeo je Stanković.

Mnogo lepih stvari video je šef stručnog štaba Zvezde danas – Kangvin debi, Nikolić na terenu posle šest meseci, Sanogo besprekoran na štoperu i dvostruki strelac Živković.

Kangva pokriva dosta pozicija. Počeo je ispred odbrane, pa je otišao poludesno. Ima intenzitet, igra sa obe noge i pravo je pojačanje za Crvenu zvezdu. Nikolić se vratio na teren, videlo se da mu fale utakmice, ali kvalitet je tu. Sanogo na štoperu je adaptacija. Mnogo nam je dao i pokazao, on ispred odbrane rešava dosta situacija, adaptirao se, kao i Gobeljić, pa i Pićini. Što se Živkovića tiče, prvi gol mnogo lep, drugi iz dobre akcije. Ako je to on, to je dobro za nas, zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter