0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA PRIPREMNA UTAKMICA PUNA UZBUĐENJA: Sumnjiv penal za protivnika, isključenje Stankovića i preokret u režiji Rišaira Živkovića! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.22 u 21:01

Šta se sve događalo…

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prvu pripremnu utakmicu u Sloveniji, a rival im je bila domaća ekipa Bravo, koju su savladali rezultatom 2:1 i to nakon preokreta. Ovaj susret obeležilo je puno uzbuđenja, kao i isključenje Dejana Stankovića zbog prigovora.

Igrao se 13. minut kada je u polukontri Bravo probijao po desnoj strani. Ensana je dodao do Maružina, koji je šutirao, ali je lopta pogodila u ruku Milana Rodića, što je sudija okarakterisao kao penal. Priliku sa bele tačke iskoristio je Martin Kramarić za vođstvo svog tima.

Pred sam početak drugog poluvremena dogodilo se ono što navijači najmanje žele da vide. Nakon rasprave sa sudijom, Dejan Stanković je isključen sa meča i ostatak utakmice pratio je sa tribina.

U igru je u nastavku ušao i Kangva, koji je vrlo brzo imao dobar šut iz velike udaljenosti, ali je bio neprecizan. Crvena zvezda do izjednačenja dolazi u 63. minutu sjajnim pogotkom Rišaira Živkovića.

Krstičić je prosledio loptu do Živkovića, koji je nakon dva okreta odlučio da šutne sa ivice šesnaesterca, što je učinio izvanredno, pogodivši za 1:1. Zvezda je u nastavku nastavila da napada, imala je nekoliko dobrih šansi, a na samom kraju meča, stigla je i do pobede.

Pobedonosni pogodak postigao je Rišairo Živković u 92. minutu i tako pokazao Stankoviću da se nalazi u dobroj formi. Nakon ofsajda na Zvezdinoj polovini, crveno-beli su krenuli u jedan od poslednjih napada na utakmici. Živković je dodao loptu do Pavkova, sjajno je utrčao, dobio povratan pas i lako zatresao mrežu Brava za 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter