0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 24: Ricardo Gomes of Partizan celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa Conference League Knockout Round Play-Offs Leg Two match between Partizan and Sparta Praha at stadium FK Partizan on February 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

GOLOVI NISU NAJBITNIJI: Rikardo zadovoljan posle pobede, svestan je šta njegova ekipa mora da uradi!

Objavljeno: 28.04.22 u 10:23

Rikardo se osvrnuo na jučerašnju utakmicu.

Fudbaleri Partizana savladali su juče TSC na svom stadionu rezultatom 4:1, a napadač crno-belioh Rikardo Gomeš nastavio je svoj golgeterski niz.

Golgeter sa Zelenortskih ostrva upisao se u strelce u 42. minutu kada je postigao svoj 24. gol u sezoni. On je najbolji strelac u Superligi Srbije, dok je na drugom mestu Katai sa 20 postignutih golova.

Rikardo ističe da je njegova ekipa počela da igra bolje nakon Nathovog gola.

Mislim da smo igrali dobro, posle Nathovog gola smo počeli da igramo bolje. Na početku smo imali problem, nismo mogli da budemo u igri, oni su nas pritisnuli visoko, bilo je teško i oni su postigli gol. Ali, nismo se predavali, nastavili smo da tražimo gol i posle Nathovog gola sve se preokrenulo.

Prijaju mu golovi, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje.

Svakako, ali ono što je najbitnije u ovom momentu jeste tim. Znamo šta moramo da uradimo. Na nama je da uradimo sve da pobedimo i da čekamo, da vidimo šta će se desiti na kraju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter